den billigste galaxy s6 edge plus

Hvor er det billigst at købe Samsung Galaxy S6 Edge? Vi guider

Samsung Galaxy S6 Edge formår stadig at skille sig flot ud blandt markedets mange andre gode mobiltelefoner med sit unikke design. Skærmen, der går med rundt på begge sider giver den ganske enkelt et flot look og designet holder vand med kombinationen af glas og metal.

Siden lanceringen i marts sidste år er der sket meget med prisen og i dag kan du købe Samsung Galaxy S6 Edge til en virkelig god pris.

Vi ser herunder nærmere på de bedste priser for Samsung Galaxy S6 Edge i versionerne med 32 GB, 64 GB og 128 GB.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S6 mobiler

Bedste pris for Galaxy S6 Edge 32 GB

Udgaven af Galaxy S6 Edge med 32 GB står i dag i en bedste mindstepris på 4.730 og det er Telenor, der har sat sig på den pris. Prisen inkluderer mobilabonnement med fri tale og 10 GB data hver måned i seks måneder – det der svarer til bindingstiden.

Sammenlign priser på Galaxy S6 Edge med 32 GB

Bedste pris for Galaxy S6 Edge 64 GB

Det er lige nu Telenor, der har det bedste tilbud på versionen med 64 GB. 5.354 kroner inklusiv et mobilabonnement med fri tale og 10 GB data hver måned i seks måneder.

Sammenlign priser på Galaxy S6 Edge med 64 GB

Bedste pris for Galaxy S6 Edge 128 GB

Telia har lige nu det bedste tilbud på på S6 Edge med 128 GB – de tager 5.531 kroner for telefonen inklusiv mobilabonnement med fri tale og 50 GB data hver måned.

Her til får man også gratis Spotify i 12 måneder plus en ekstra tjeneste, for eksempel HBO Nordic – også den følger med i 12 måneder helt gratis.

Sammenlign priser på Galaxy S6 Edge med 128 GB

 

Hvilken udgave af Galaxy S6 Edge skal man vælge?

Personligt synes jeg, at 32 GB-udgaven bliver for lille. Reelt er det kun cirka 25 GB tilgængelig til brugeren og der er ikke plads til hukommelseskort. Så står valget mellem Telenors tilbud på 64 GB versionen og Telias tilbud på 128 GB versionen. Der er knap 200 kroner til forskel i den samlede pris med Telenor med den laveste pris. Men der er ingen tvivl om, at Telias tilbud alligevel er bedst lige nu.

For det første får du en mobil med dobbelt så meget hukommelse hos Telia. Men du får også 50 GB data hver måned mod 10 GB hos Telenor.

Telia smider så tilmed et par andre lækkerier med, nemlig gratis Spotify, der normalt koster 99 kroner om måneden samt for eksempel HBO, der normalt koster 79 kroner om måneden. De tjenester følger gratis med i 12 måneder.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning og tjenester