Skal du vælge mobilabonnement efter pris eller efter fordele?

Hvilket mobilabonnement er billigst? Se guide!

Langt de fleste danskere kan dække deres behov for taletid, data og sms på mobilen for mindre end 120 kroner om måneden, men stadig flere danskere kan faktisk spare tusindvis af kroner om året, hvis de vælger et dyrere mobilabonnement der også inkluderer tjenester og fordele – Se guide til hvilket mobilabonnement, der samlet set er billigst for dig!

 

“Du kan garanteret dække dit mobilforbrug for mindre end 120 kroner om måneden, men du kan også opnå årlige besparelser på mange tusinde kroner hvis du betaler noget ekstra for et mobilabonnement der inkluderer underholdning, fordele og favorable rabatordninger”, Nicolas Fredriksen, stifter af TelePrisTjek.dk

 

Vores guide viser de tre bedste og billigste mobilselskaber i kategorierne:

  1. Mobilselskaber med underholdning, fordele og rabatordninger.
  2. Mobilselskaber med billigste taletid, data og sms/mms.

 

Mobilselskaber med musik, underholdning og fordele

Teleselskabernes mangeårige priskrig på taletid, data og sms er stilnet af. Stadig flere mobilselskaber satser i stedet på, at sælge mobilabonnementer der koster relativt meget, men som inkluderer gratis tjenester, store økonomiske fordele og meget favorable rabatordninger.

Det er sådan i dag, at den basale mobiltelefoni (taletid, data og sms/mms) i mange mobilselskaber faktisk er blevet gratis. Det man i stedet betaler for er retten til de inkluderede tjenester og fordele, som man får med på købet.

 

Tre tips til mobilabonnement med underholdning, fordele & rabatter

1) Telmore
Et godt eksempel er Telmore Play, som koster fra 249 om måneden. Til denne pris får du et mobilabonnement med Fri Tale, 12 GB Data & Fri SMS/mms + 13 forskellige underholdnings- og nyhedstjenester, heriblandt; HBO Nordic, CMore, TV2 Play, Musik, div. nyheder m.m.

Ja du betaler rigtig nok 249 kroner om måneden, men du kan spare op til 750 kroner om måneden på de inkluderede tjenester. Besparelsen er her tre gange så høj som prisen på mobilabonnementet – Hvis du har behov for tre eller flere af disse tjenester, så kan du reelt tjene penge på dit Telmore Play abonnement (Penge sparet er penge tjent).

Tjek: Aktuelle priser og tilbud Telmore

Se også: Telmore Play – Danmarks bedste familieabonnement

 

2) Teleselskabet 3
Et andet godt eksempel er Teleselskabet 3, som fra 130 kroner om måneden tilbyder Fri Tale, 3 GB & Fri SMS/mms + gratis roaming af tale, data og sms i 28 lande, og fri datadeling mellem flere mobilabonnementer.

Prisen på selve abonnementet, de 130 kroner, er i sig selv rimelig konkurrencedygtig. Den store gevinst med et mobilabonnement ved Teleselskabet 3 med 3LikeHome (Gratis roaming) og 3Deling (Datadeling) ligger i alle de penge man kan spare på mobilregningen når man er i udlandet og den fulde udnyttelse af Data man opnår ved datadeling – Privatpersoner, selvstændige og familier som rejser til udlandet et par gange om året, kan spare rigtig mange penge på mobilregningen.

Tjek: Aktuelle priser og tilbud ved Teleselskabet 3

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnement med gratis roaming

 

3) Telenor
Også Telenor gør meget ud af tjenester og fordele. Især gælder dette for familier hvis de samler deres abonnementer i Telenor Fri+ Familie. Hos Telenor kan en familie på fire personer få 250 kroner i månedlig rabat på mobilabonnementerne og hvert familiemedlem får Fri Tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms til en nettopris på 117 kroner pr. person.

I tillæg opnår familien særligt gode rabatter på udvalgte telefoner, 1000 GB lagerplads i Skyen med OneDrive, Gratis licens til Officepakken 365 og mulighed for gratis tale og sms i Norden og EU – Telenor har et af de stærkeste tilbud til familier; Mobilabonnementet bliver absolut konkurrencedygtigt på pris, mens gratis lagerplads i Skyen og Office 350 antager en årlig besparelse på ca. 1.000 kroner pr. person.

Tjek: Aktuelle priser og tilbud ved Telenor

Se også: Sammenlign mobilselskaber med fordele og rabatter til familier

 

Mobilabonnement med billig taletid, data og sms/mms

Mens rigtig mange mobilselskaber er styrtet afsted og fornyet deres garderober med underholdnings- og nyhedstjenester, fordele og rabatordninger, så er nogle mobilselskaber blevet ved deres læst og tilbyder udelukkende taletid, data og sms/mms til en ofte meget lav pris.

Blandt disse mobilselskaber finder man gode gamle kendte som, Call me, Oister og CBB, men også relativt ukendte selskaber som; Greentel, Lokaltelefonen og Waoo.

 

Tre Tips til billig taletid, data og sms/mms

1) Call me
Call me er ikke bare et mobilselskab med billig taletid og data, Call me er også blandt de mobilselskaber på markedet, der giver de største rabatter på mobiltelefoner. Ved Call me kan du få 15 timers Tale, 25 GB Data & Fri SMS/mms til 119 kroner om måneden. Samtidig er der kun én måneds bindingstid ved køb af mobiltelefoner.

I tillæg får du ved Call me, Just Like Home, som er gratis roaming af tale, data og sms/mms når du bruger mobilen i Norden og Baltikum – Call me er blandt de billigste mobilselskaber på ren tale, data, sms/mms. Samtidig har de meget stærke priser på telefoner og gratis roaming af tale, data og sms/mms i Norden og Baltikum.

NB! Call me er hertil blandt de absolut bedste mobilselskaber i landet målt på kundetilfredshed.

Tjek: Aktuelle priser og tilbud ved Call me

Se også: Se billigste mobilabonnement for dig

 

2) Oister
King Of The Hill når det gælder billig taletid, data og sms/mms er mobilselskabet Oister. Den danske østers har længe været bannerfører for de billigste mobilabonnementer i Danmark.
Der er ikke så mange dikkedarer med Oister; der er ingen særlige fordele og kun et lille udvalg af telefoner til relativt gode priser. Til gengæld er prisen på deres mobilabonnementer ekstremt lave – Oister er mobilselskabet du bør overveje hvis du udelukkende er interesseret i den billigst mulige mobilregning.

Tjek: Aktuelle priser og tilbud hos Oister

Se også: Her finder du den billigste taletid

 

3) CBB
CBB er fuld af musik, men mest af alt kendt for, at have meget lave priser på taletid. CBB har også gode priser på telefoner, men det er mest prisen på taletid og data, CBB kan tale med om.

CBB er hertil kendt for, at tilbyde rigtig god kundeservice.

Tjek: Aktuelle priser og tilbud ved CBB

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnement med musik

 

Hvilket mobilabonnement er billigst for dig?

Det kommer helt an på dit behov. Langt de fleste danskere er bedt tjent med et mobilabonnement, der inkluderer en billig mobilregning og billige mobiltelefoner. Call me er således et rigtig godt alternativ for de fleste. Ser man så på yderpunkterne så finder man Oister, som tilbyder ekstremt billige priser på taletid og data, og Telmore, som giver ekstremt store besparelser på populære underholdningstjenester – Hvilket mobilabonnement, der er billigst for dig og hele familien, afhænger af behovet for taletid, data, sms og de tilhørende tjenester + fordele.

 

 

Anbefalet:
Sammenlign priser på mobilabonnement med musik, underholdning og fordele.
Sammenlign priser og find billigste mobilabonnement med tale, data og sms/mms.

 

 

 

 

 

 

  • Ea Jensen

    Jeg kan sagtens se det positive i den store konkurrence på markedet. Men må ærligt indrømme, at jeg synes at den mest kommer storforbrugere af data, streaming- og musiktjenester osv. til gode. Det er jo ikke kommet flere og billigere abonnementer til os, der bare har brug for tale og måske lidt data. F.eks. læste jeg i den her artikel, http://www.samlino.dk/blog/mobilabonnementer-til-under-100-kr/ at der i maj var 41 abonnementer til under 100 kr. om måneden med minimum 1G data, og at der nu kun er 25.
    Det synes jeg er ret tankevækkende…