Hvilke telefoner mener danskerne tager de bedste billeder?

Blindtest af de bedste kameratelefoner: Hvilke telefoner synes danskerne tager de bedste billeder? Se, hvordan du giver din stemme.

Hvilke telefoner mener danskerne tager de bedste billeder?

Hvilke kameratelefoner mener danskerne tager de bedste billeder? Det satte vi os for at teste af med blindtest af de bedste kameratelefoner fra forskellige kameraproducenter. Det drejer sig om iPhone 13 Pro Max, OnePlus 9 Pro, Samsung Galaxy S21 Ultra, Motorola Edge 20 Pro og Sony Xperia 5 III.

Du kan være stemme med i blindtesten og være med til at finde den telefon, som danskerne mener tager de bedste billeder.

Se også: Guide til de bedste kameratelefoner

Aktiv støjreduktion i headset 0g billig mobilt bredbånd

Vi tipper også til den billigste mobile bredbånd på de danske netværk og kommer med fifs til, hvordan du kan få endnu billigere mobilt internet via dit mobilabonnement.

Se også: Find billigt mobilt internet

I vores Ja- og Nej-hat debat taler vi om ANC – også kaldet aktiv støjreduktion på almindelig dansk – i headset. Er det en god idé at betale ekstra for ANC eller er det spild af penge? Vi vejleder med for og imod ANC i headset.

Se også: De bedste in ear headset

Nyheder fra tech-verdenen

I nyhedssektionen kommer vi bredt omkring: Vi taler om de internetproblemer, som den populære Netflix-serie Squid Game er skyld i. Vi tipper til, hvordan du kan komme i gang med MitID selvom du ikke har fået en invitation.

Vi kigger på Google Maps nye grønne og miljørigtige navigation og endelig skal vi omkring Facebook, som står over for nye alvorlige anklager.

Q&A og præmie

Vi slutter ugens program med at svare på spørgsmål fra seerne. Husk, at hvis du stiller os et spørgsmål om praktisk talt hvad som helst inden for IT, tele & tech, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en fed præmie i Fokus på Teknofil.

Du kan stille spørgsmålet under playeren har på telepristjek.dk eller under videoen på vores YouTube-kanal.

Se også: Se flere Fokus-videoer