Hvad koster Xbox Series X og S? Så billige er de blevet

Er PlayStation 5 for dyr eller for svær at få fat i, så kan du med fordel købe en Xbox Series X eller Xbox Series S. Se de laveste priser i Danmark.

Hvad koster Xbox Series X og S? Så billige er de blevet

Næsten samtidig, tilbage i november 2020, lancerede Microsoft sine to nye spillekonsoller, Xbox Series X og Series S, og Sony sin PlayStation 5. Især PlayStation 5, men også Xbox Series X og Series S har været svære at købe på grund af mangel på halvledere.

Det er altså nu mere end to år, at Xbox Series X og Series S kom til salg, og meget er sket siden da. Priserne har været utrolig svingende, og i marts 2021 var den laveste pris hele 7.323 kroner. I dag har priserne stabiliseret sig i takt med, at forsyningskæderne er blevet forholdsvis normaliserede.

Vi tog forleden et kig på, hvad konkurrenten PlayStation 5 fra Sony koster. Men hvad koster Microsoft Xbox Series X og Xbox Series S? Det kan du se herunder.

Se også: De bedste tips, guides og tilbud på mobilabonnementer

Laveste pris på Microsoft Xbox Series X

Den mest populære Xbox er Series X, som også er den mest kraftfulde. Da den kom til salg 10. november 2021, var det til en vejledende pris på 3.899 kroner for 1 TB lager. Siden da har prisen som bekendt kørt op og ned, og den har været meget svær at få fat på.

I løbet af 2020 har prisen fundet et mere normalt leje, og de seneste måneder har den som regel kostet det samme, som da den blev lanceret. En enkelt gang, til Black Friday, har den endda været helt nede i 3.499 kroner.

Endnu vigtigere er det, at Xbox Series X rent faktisk er på lager hos mange forhandlere, så du kan uden problemer købe den.

Se den aktuelle pris på Microsoft Xbox Series X

Laveste pris på Microsoft Xbox Series S

Den billigere Xbox Series S har siden lanceringen i november 2021 altid været nemmere at få fat på, fordi efterspørgslen på den har været mindre. Den vejledende pris var på kun 2.399 for modellen med 512 GB lager.

Prisen på Xbox Series S har også været svingende især i 2022, men ikke nær så meget, som det var tilfældet med Xbox Series X. Faktisk har prisen også været under den vejledende pris i en længere periode i marts 2022 – og i skrivende stund er prisen lige omkring den vejledende pris.

Se den aktuelle pris på Microsoft Xbox Series S