Huawei sænker prisen på P20 – så billig er den nu

Da Huawei P20 blev lanceret, havde den en vejledende pris på 4.700 kroner - nu sænker Huawei prisen med 700 kroner til 3.999 koner. Samtidig får den også en ny farve.

Huawei sænker prisen på P20 – så billig er den nu

Da Huawei P20 blev lanceret, havde den en vejledende pris på 4.700 kroner. Den pris går Huawei nu ind og filer lidt på, så den får en pris på 3.999 kroner. Samtidig får P20 også en ny farve.

Ved Huaweis Next-Image Awards event har Huawei annonceret, at det nu er muligt at få fingrene i den populære P20 til en rekordlav pris.

 

Huawei P20 falder meget i pris

Huawei har nemlig lanceret modellen P20 med 64 Gb til 3.999 kroner. Det er altså et prisdyk på 700 kroner for den vejledende pris.

For et par måneder siden kunne man få P20 til en pris på cirka 4.150 kroner med abonnement i seks måneder, men i dag kan man faktisk få fingre i den til en pris på 2.700 kroner med abonnement. Det bliver interessant at se, om den flader yderligere i pris i kølvandet på den nye vejledende pris hos Huawei: Sammenlign de bedste priser på Huawei P20.

“Vi vil gerne gøre vores smartphones tilgængelige for en endnu bredere målgruppe. Derfor er vi rigtig glade for at kunne tilbyde vores populære P20 til en utrolig attraktiv pris,” siger Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei Danmark.

Se også: Anmeldelse af Huawei P20

 

Huawei P20 i farven Twilight

Prisreducering er altid godt, godt er det også, at P20 kommer i farven “Twilight”, der i følge selskabet selv er en meget eftertragtet farve blandt køberne. Hidtil har man kun kunnet få den farve ved køb af den dyrere P20 Pro.

“Vi har haft så stor efterspørgsel efter P20 Pro i Twilight, at vi har valgt at lancere P20 i den farve også. Normalt er farvefordelingen på de fleste solgte smartphones omkring 60 procent sort, 20 procent hvid og 20 procent farvede. Men med P20 Pro har billedet været helt anderledes. Vi har solgt markant flere farvede mobiler, end vi plejer”, lyder det fra Marie Dam Feldborg.

Telefonen er i øvrigt en af de bedste telefoner på markedet med stor flot skærm, hurtig brugerflade, rigtig godt dual kamera (faktisk på niveau med det i Samsung Galaxy S9 og iPhone X) og selv inden den nye billigere vejledende pris på 3.999 kroner, var der tale om en rigtig god telefon – særligt til prisen.

Se også: Priser på Huawei mobiler