huawei p8 lite billig pris

Huawei P8 Lite til sindssyg skarp pris

Huawei buldrer frem i Danmark med imponerende salgsvækst, men det er godt nok også nogle skarpe tilbud, de danske teleselskaber ofte hiver op af Huawei-hatten. Nu er turen kommet til Huawei P8 Lite, som kan få til en uhyre skarp pris inklusiv mobilabonnement i seks måneder.

Huawei P8 lite har en skærm på 5 tommer med HD-opløsning og den er overordnet fin skarp og leverer fine farver.

P8 lite har kamera på 13 megapixel og har autofokus og fotolys. Det er måske ikke på niveau med de bedste kameramobiler, men for de fleste vil det være længe fint, det den leverer på kamerafronten.

Som internetmobil klarer P8 Lite sig godt med 4G med 150 Mbit/s og den fungerer godt som wi-fi hotspot.

Se også: De bedste tilbud på billige mobiltelefoner

Bedste mobilkøb lige nu?

Sidste år vurderede jeg P8 Lite til at være et af årets absolut bedste mobilkøb, når man kigger på specifikationer, brugeroplevelse og pris og med det tilbud, der lige nu er på P8 Lite, så er det lige ved, at det pt er det bedste mobilkøb du kan gøre lige nu.

Købsprisen er set helt ned til 499 kroner og samlet over seks måneder med abonnement med fri tale og 10 GB står den i 1.393 kroner. Det er Telenor, der står bag det gode tilbud.

Udover mobilen og mobilabonnementet inkluderer tilbuddet også 100 GB gratis lagerplads i skyen med OneDrive samt tre måneders gratis Viaplay med tv-serier og film (sport ikke inkluderet). OneDrive koster normalt 13,99 kroner om måneden for 50 GB, mens Viaplay koster 89 kroner om måneden, så du kan smide 84 + 267 kroner oven i besparelsen.

Lige efter kommer Call me med en pris på 1.439 kroner, men det er så kun med abonnement inkluderet i én måned og kun med 8 timers tale og 8 GB data.

 

Særlige fordele ved Huawei P8 Lite

+ Kamera (7/10)
+ Hastighed på nettet (8/10)
+ Hastighed i brugerflade (8/10
+ Brugervenlighed (8/10)
+ Batteri (8/10)

Se også: Test & bedømmelse af Huawei P8 Lite

Bedste mindstepris – 1.393 kroner ved Telenor

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei

 

På telepristjek.dk scanner vi dagligt de bedste priser på mobiltelefoner for at finde de bedste tilbud. Ofte kan der være mange penge at spare på mobiltelefoner, der er 12-15 måneder gamle, da de skal fjernes fra hylderne for at bane vej for nye modeller.