huawei p8 lite

Et rigtig godt køb til børn og ældre: Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite fra 2015 er stadig en ganske udmærket mobil og i takt med at der kommer nye telefoner på markedet, så falder prisen for P8 Lite også og lige nu har den en pris, der gør den rigtig attraktiv. Se de bedste priser for Huawei P8 Lite.

De bedste priser for Huawei P8 Lite

Vi har scannet prisen for Huawei P8 Lite hos alle de danske teleselskaber og herunder kan du finde de tre bedste tilbud hos teleselskaberne.

 

CBB Mobil: 1.250 kroner - se tilbud hos CBB Mobil
Telenor: 1.393 kroner - se tilbud hos Telenor
Yousee: 1.842 kroner - se tilbud Yousee

 

CBB Mobil

CBB har Huawei P8 Lite til 1.250 kroner med én måneds abonnement med 10 timers tale og 30 GB data. Dermed har de den billigste P8 Lite.

Se tilbuddet hos CBB Mobil

 

Telenor

Telenor har P8 Lite til 1.393 kroner med seks måneder abonnement med fri tale og 20 GB data, tre måneders gratis Viaplay og gratis roaming i 36 lande i EU (fri tale og sms/mms + 10 GB data om måneden). Over seks måneder har Telenor dermed P8 Lite til den bedste pris.

Se tilbuddet hos Telenor


Yousee

Yousee har P8 Lite til 1.842 kroner med seks måneder abonnement med fri tale og 5 GB data, gratis musikstreaming med Yousee Musik og gratis roaming i 36 lande i EU (fri tale og sms/mms + 5 GB data om måneden). Prisen er cirka 450 kroner højere, men til gengæld får man så gratis musikstreaming med i købet.

Se tilbuddet hos Yousee

 

Huawei P8 Lite – vigtigste funktioner

Jeg var meget begejstret for Huawei P8 Lite, da den kom ud på det danske marked i maj måned 2015. Den har et godt design og skærm på 5 tommer med HD-opløsning. Selvom skærmen ikke var med fuld HD eller 2K, så var den stadig fin og skarp at se på.

Kameraet med 13 megapixel, autofous og fotolys tager generelt fine billeder, selvom der faktisk på kamerafronten er sket en del med dual kamera og portrætindstillinger.

P8 Lite har 4G med 150 Mbit/s, hvilket er rigeligt til at gøre den hurtig på nettet og også til at bruge den som wi-fi hotspot.

Batteriet er på 2.200 mAh, hvilket nok skal række til en dags brug for de fleste.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

P8 Lite anbefales til børn og ældre

Huawei P8 Lite kan anbefales til særligt børn og ældre. Den er billig, har god stor skærm, så den er god både til video og til at læse på.

Brugerfladen kan ændres til store ikoner / fliser til de vigtigste funktioner og den er dermed let at bruge for både børn og ældre.

Sar-værdien er på 0,39, hvilket er lavt og dermed afgiver den ikke særlig meget mobilstråling.

Se også: Mobiltelefoner til ældre

 

Særlige fordele ved Huawei P8 Lite:
+ Design (7/10)
+ Hastighed på nettet (8/10)
+ Hastighed i brugerflade (7/10
+ Brugervenlighed (8/10)
+ Samtalekvalitet (7/10)

Se også: Test & bedømmelse af Huawei P8 Lite

Bedste mindstepris – 1.250 kroner ved CBB

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei

 

På telepristjek.dk scanner vi dagligt de bedste priser på mobiltelefoner for at finde de bedste tilbud. Ofte kan der være mange penge at spare på mobiltelefoner, der er 18-24 måneder gamle, da de skal fjernes fra hylderne for at bane vej for nye modeller.