huawei p20

Huawei P20: Specifikationer og pris

Huawei springer angiveligt over Mobile World Congress 2018, når det gælder lancering af nye telefoner, men i slutningen af marts skulle den nye P20 serie blive lanceret – specifikationer og forventet pris på Huawei P20.

De kommende måneder bliver rigtig interessante se med mobilbriller. Samsung, Sony, HTC, Motorola og andre kommer med nye telefoner – også Huawei, der ventes at lancere den nye P20 serie i slutningen af marts og forventet salgsstart vil være i løbet af april. Herunder kan du læse om de nyheder, vi forventer der kommer med P20-serien, der består af P20, P20 lite og P20 Plus samt deres forventede priser.

 

Huawei P20

Huawei P20 ligger prismæssigt noget under premium-serien Mate (dog ventes P20 Plus at koste 6.000 kroner), men der er stadig tale om fremragende mobiltelefoner til prisen – særligt P20 lite forventes at give ekstremt meget værdi for pengene som det har været tilfældet med de tidligere lite-versioner.

Se også: Priser på Huawei P10

 

Design og skærm

Vi kan sætte næsen op efter 18:9 skærm format og skærmstørrelse fra 5,2 tommer og op. Det kan betyde, at de får et rigtig handy format. Opløsningen kan starte fra fuld HD for lite versionen og komme på 2K for Plus-versionen.

Se også: Bedømmelse af Huawei mobiler

Kamera

Det siges, at der kommer tre kameraer på bagsiden, så der ikke bliver tale om dual kamera men nærmere tri kamera. Hvilke muligheder det konkret giver, må vi vente og se, men det skulle kunne give mulighed for bedre sløring med bokeh-effekt, bedre zoommuligheder og formentlig bedre redigeringsmuligheder af billederne efterfølgende.

Se også: De bedste kameramobiler

 

Brugerflade, AI og batteri

Huawei satte fuld fokus på kunstig intelligens i brugerfladen på Mate 10-serien og det vil være mærkeligt, hvis de ikke også gør det i P20-serien. Med den viden, Huawei har om kunstig intelligens, kan de nemlig komme med mobiltelefoner, der skiller sig ud fra resten.

For eksempel med en brugerflade, der er smartere og hurtigere og med et batteri, der giver længere batteritid end andre.

Se også: Mobiltelefoner med lang batteritid

 

Lancering og pris på Huawei P20

P20 serien kan starte ved en pris på 2.500 kroner for P20 lite, 4.500 kroner for P20 og 6.000 kroner for den store og mest kraftfuld P20 Plus. Ind til videre kan vi kun gisne om prisen på Huawei P20. Når der kommer pris på Huawei P20 kan du finde priserne her på telepristjek.dk.

P20-serien lanceres den 25. marts og vi forventer, at de kan forudbestilles allerede samme dag og vil være klar til salg og levering inden for 2-4 uger efter lanceringen.

Se også: Nyheder om Huawei P20