huawei p smart z specifikationer funktioner 5

Huawei P Smart Z – se pris på den nye mobil

Huawei P Smart Z kommer lidt overraskende her midt på sommeren, hvor mange formentlig er ude at rejse og derfor ikke følger helt så meget med på mobilfronten, som de burde og som de plejer. Den ser ellers ganske interessant ud og maner i hvert fald til ro, hvis man har været bekymret for Huaweis situation i forhold til Android og Google. Salgsstart og pris på Huawei P Smart Z.

 

Huawei P Smart Z – Pris og salgsstart

Huawei P Smart Z er en udvidelse af P Smart-serien, der kombinerer pris og funktioner på bedst mulig vis – altså en lav pris med fornuftige funktioner. De andre telefoner i serien har ligget på en pris lige under 2.000 kroner og det samme er lige nøjagtig tilfældet med den nye variant. P Smart Z har en vejledende pris på 1.999 kroner og den er altså klar til at tage kampen op med modeller som Motorola One Vision, Nokia 7.1 og flere af de nye modeller fra Samsungs opdaterede A-serie, særligt modeller som A40 og A50 kommer P Smart Z til at dyste med i den nærmeste fremtid.

De 1.999 kroner er som sagt vejledende. Vi kan forvente den pris, når den sættes til salg hos Elgiganten den 25. juli, men vi kan godt sætte næsen op efter en lavere købspris, når den sættes til salg hos YouSee den 1. august. En købspris på 1.499 eller endda 999 kroner i starten af salgsperioden hos YouSee er ikke urimelig at sætte næsen op efter. Det er naturligvis med et abonnement, som man skal betale oven i for seks måneder.

Huawei oplyser intet om, hvorvidt den også kommer til salg hos andre teleselskaber. Telefonen kommer i farverne Emerald Green, Midnight Black og Sapphire Blue.

Se også: Priser på Huawei P Smart

 

P Smart Z – de vigtigste funktioner og specifikationer

Huawei P Smart Z har en stor skærm på 6,59 tommer med fuld HD-opløsning. Telefonen er dog ikke oplyst til at være IP-certificeret, så den er ikke vandtæt eller støvtæt og der er heller ingen informationer om, hvilken type Gorilla Glass, skærmen er udstyret med – formentlig betyder det Gorilla Glass 3.

Brugerfladen er Android 9 og EMUI 9. Det vigtige i den sammenhæng er, at der er fuld adgang til både Googles tjenester og Android. Noget tyder altså på, at Huawei har fået fuld licens til vigtige amerikanske tjenester og tekniske dele, selvom det ikke er officielt bekræftet endnu – særligt Googles og Androids officielle bekræftelse på dette venter mange nok på.

Der sidder 4 GB RAM i telefonen og den indbyggede hukommelse er på 64 GB – der er plads til hukommelseskort op til 1 TB. Sar-værdien er på 0,84 W/kg, hvilket er i den højere end af skalaen og indikerer, at antennekvaliteten ikke er super god.

Batteriet er på 4.000 mAH, men der følger ikke en Super Charge-oplader med i æsken. Endelig kan det nævnes, at man kan have flere enheder koblet op til telefonen via Bluetooth, der er 3,5 mm jackstik og FM-radio.

Se også: Sammenlign priser på Huawei mobiler

Skriv et svar