huawei logo

Huawei kundeservice: Kontakt på telefon, chat, mail og Facebook

Huawei kundeservice kan kontaktes på flere måder – enten over mobil, mail, chat eller Facebook. Guide til Huawei kundeservice på telefon, mail og Facebook samt åbningstider.

Som top 3 mobilproducent på det danske marked skal man tilbyde kundeservice på flere kanter – både over telefon og mail samt chat og Facebook. Det skal også være muligt at kunne møde op fysisk i en butik eller servicecenter for at modtage vejledning og hjælp. Man kan kontakte Huaweis kundeservice omkring produkter som mobiltelefon, tablet, smartwatch, laptops og andre typer accessories.

Herunder guider vil til de forskellige måder, man kan komme i kontakt med kundeservice på hos Huawei via mobil, mail, chat, service center og Facebook og du kan også se åbningstider for Huaweis kundeservice på telefonen.

Se også: Bedste priser på Huawei mobiler

 

Huawei kundeservice – kontakt via telefon, e-mail, Facebook

Huawei kundeservice kan kontaktes på telefon 7014 0141

Åbningstider: Mandag-fredag 09:00–18:00. Lørdag og søndag lukket

 

Online chat med Huawei kundeservice

Huawei kundeservice kan kontaktes via chat. Det kan du gøre her.

Huawei oplyser ikke åbningstider for live online chat.

 

E-mail Huawei kundeservice

Du kan kontakte Huawei på mail – det gør du her.

Huawei oplyser ikke, hvor hurtigt de besvarer mails, men forvent svartid på 3-5 dage.

 

Kontakt Huawei servicecenter

Det er også muligt at møde op fysisk i et Huawei servicecenter rundt om i Danmark i forbindelse med reparation eller spørgsmål til et produkt.

Du kan finde et Huawei servicecenter tættest på dig her.

 

Facebook

Huawei har selvfølgelig også en Facebook side, man kan skrive til, men de oplyser ikke noget om, hvor hurtigt de svarer eller om de i det hele taget kan hjælpe. Som minimum kan man forvente, at de i hvert fald sender en videre til rette vedkommende. Du finder Huaweis Facebook side her.

Se også: Guide til de bedste Huawei mobiler

 

Kontakt kundeservice hos Huawei, november 2018

Guiden med kontakt til Huaweis kundeservice via telefon, mail, chat, servicecenter eller Facebook er fra november 2018. Hvis du oplever, at der er forkerte oplysninger i oversigten, så kontakt os da venligst på mail info@mobilaps.dk.

Se også: Sammenlign priser på Huawei mobiler