htc one a9 bedste billigste pris

HTC One A9 faldet meget i pris – som vi håbede

Det var lidt komisk, som HTC pustede sig op, da deres seneste One A9 blev beskyldt for at være en kopi af iPhone. One A9 ligner iPhone 6 på mere eller mindre en prik – men det var altså Apple, der kopierede HTC til at starte med, mente HTC.

Nå, nok om det, Apple har tilsyneladende ikke slæbt HTC i retten for plagiat og HTC One A9 er en rigtig glimrende mobil. Prisen for One A9 var i starten nok lige høj nok, hvis HTC skulle have held med at presse konkurrenterne lidt på maven, specielt iPhone. Den havde en bedste mindstepris på godt 4.500 kroner hos de danske teleselskaber og det var hos Call me – prisen inkluderede kun en måneds mobilforbrug.

Nu har HTC One A9 fået et andet prisleje og har lige nu bedste mindstepris på 3.630 kroner og det er inklusiv et mobilforbrug i seks måneder med fri tale og 20 GB data om måneden hos teleselskabet 3. Abonnementet inkluderer også fri roaming i 28 lande – altså gratis mobiltelefoni i udlandet.

Den samlede pakke for HTC One A9 er med andre ord faldet med cirka 1.400 kroner – 5 måneders mobilpakke med fri tale og 30 GB data vil typisk skulle betale fra 109 kroner for om måneden.

Se også: Sammenlign tilbud på mobilabonnementer

 

HTC One A9 – specs og funktioner

HTC One A9 har et pænt design og er lavet i flotte materialer.

Skærmen er 5 tommer stor med fuld HD-opløsning – skarp og flot er den.

Trods et forholdsvis lille batteri har den en god batterilevetid. One A9 har hurtig brugerflade, er hurtig på nettet med 4G og har et rigtig godt kamera.

 

HTC One A9 – pris og bedste tilbud

HTC One A9 står som sagt i en samlet pris til 3.630 kroner lige nu og det er hos 3.

 

Fordele ved HTC One A9
+ Design (10/10)
+ God skærm (9/10)
+ Hurtig på nettet (8/10)
+ Meget brugervenlig (9/10)
+ God lyd til musik (8/10)

Se også: Test & bedømmelse af HTC One A9

Bedste mindste pris 3.630 kroner ved teleselskabet 3

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra HTC