call me pris

Homoseksuelle hylder Call me for at støtte mangfoldigheden

Mobilselskabet Call me fik ”Erhvervsprisen” ved dette års Axgil Gay Galla, hvor personer og organisationer, der gør en positiv forskel for det homoseksuelle miljø i Danmark, bliver hyldet.

Årsagen til årets hæder til Call me skyldes blandt andet selskabets opbakning til Copenhagen Pride, der store fest for homoseksuelle, hvor Call me var med som sponsor.

Call mes samfundsansvar handler nemlig om at vise gensidig respekt og hylde mangfoldigheden i samfundet, fortæller Henrik Larsen, kundeservicedirektør hos Call me.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste

Stolte over homoseksuelle hylder Call me 

“Vi er enormt stolte over at have vundet Erhvervsprisen ved dette års Axgil Gay Galla, fordi den understøtter vores indsats om at gøre en positiv forskel i samfundet. Vi har vundet prisen for vores kultur og for vores værdier, og fordi vi arbejder aktivt for blandt andet at hylde mangfoldigheden og respekten mellem mennesker”.

Call me engagerer sig også på andre måder i samfundet, blandt andet med deres Tal ordentlig-kampagne, hvor de gennem flere år har opfordret til, at man taler til hinanden med gensidig respekt. Det har også udmøntet sig i en række andre initiativer som Family Camps og Julemærkehjemmene med fokus på børns trivsel.

Call mes fokus på mere bløde sager har, i følge Call me selv, ført til, at selskabet i dag har nogle af de mest loyale mobilkunder. At Call me har tilfredse kunder ser vi også fra vores egen undersøgelse af kundetilfredsheden blandt de danske teleselskaber – her ligger Call me nemlig  godt til i toppen blandt mobilkunderne.

Call me har cirka 300.000 mobilkunder i dag.