Guide til den billigste bredbånd – et mobilabonnement er bedst!

Vil du have rigtig billig bredbånd, så er et mobilabonnement med fri data faktisk den billigste løsning. Se guide til top 10 billigste bredbånd + hastigheder.

Guide til den billigste bredbånd – et mobilabonnement er bedst!

Er du ude efter rigtig billigt internet, så er der mange muligheder, men den billigste løsning er faktisk et mobilabonnement med fri data. Guide til det billigste bredbånd.

Almindelig bredbånd kommer med mange forskellige slags hastigheder og priser, men faktisk er den billigste løsning til bredbånd et mobilabonnement. Man kan få forholdsvist billigt bredbånd med 100 Mbit/s, men er man ude efter billigt bredbånd, så betyder det formentlig at man ikke har de store krav til hastigheden. Derfor kan man lige så godt anskaffe sig bredbånd via et mobilabonnement med fri data.

Herunder kan du se de ti billigste løsninger til bredbånd og vi uddyber under guiden, hvorfor det er lige så smart at bruge et mobilabonnement til bredbånd frem for en almindelig bredbåndsløsning.

Det billigste bredbånd – priser og tilbud

#1 Oister 
Fri tale + fri data (1.000 GB)
Hastighed: 8-35 Mbit/s download, 2-24 Mbit/s upload
Pris: 149 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 DLG Tele
8 Mbit/s
Hastighed: 10 Mbit/s download, 1 Mbit/s upload
Pris: 189 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 Telia
10 Mbit/s
Hastighed: 10 Mbit/s download, 1 Mbit/s upload
Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 Kviknet
100 Mbit/s
Hastighed: 100 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Pris: 219 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#5 Unotel
10 Mbit/s
Hastighed: 10 Mbit/s download, 2 Mbit/s upload
Trådløs wifi router følger med i abonnementet hos Unotel
Pris: 219 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#6 Fullrate
25 Mbit/s
Hastighed: 25 Mbit/s download, 2 Mbit/s upload
Pris: 239 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#7 Stofa
30 Mbit/s
Hastighed: 30 Mbit/s download, 30 Mbit/s upload
Pris: 239 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#8 Unotel 
15 Mbit/s
Hastighed: 15 Mbit/s download, 15 Mbit/s upload
Pris: 239 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#9 Telia 
One
Hastighed: 17-71 Mbit/s download, 5-43 Mbit/s upload
Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#10 Hiper
100 Mbit/s
Hastighed: 100 Mbit/s download, 35 Mbit/s upload
Pris: 259 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

Mobilabonnement som bredbånd??

Ja, den er god nok. Et mobilabonnement med fri data kan langt hen af vejen være et rigtig godt alternativ til den, der alligevel er ude efter billig bredbånd. Er du ude efter billig bredbånd, så går du som nævnt i indledningen formentlig ikke så meget op i høje hastigheder og dit dataforbrug er hører formentlig heller ikke til i den aller tungeste ende.

De to mobilabonnementer i guiden indeholder 1.000 GB data om måneden og det vil være mere end rigeligt for 99 procent af befolkningen. Du kan streame over 300 fuld HD film om måneden med den mængde data til rådighed. Du kan billigt købe en 4G-router, som du kan sætte simkortet i og koble andre enheder op til, så de kører på nettet via den. Du kan også sætte simkortet i en mobil eller tablet og bruge den som wifi hotspot til de enheder i huset, der skal kobles op – det er dog ikke helt så pålidelig en løsning som hvis du bruger en 4G-router.

Udfordringen med at bruge et mobilabonnement til bredbånd er, at hastigheden kan påvirkes af, hvor mange omkring dig i nabolaget der er på nettet samtidig. Almindelig bredbånd har noget mere stabil hastighed end mobildata.

Har du behov for hurtigere bredbånd end de hastigheder, du finder i guiden herover, så kan du se vores guide til hurtig bredbånd.

Se også: Prissammenligninger på den billigste bredbånd

 

Guide til billig bredbånd, januar 2019

Guiden til billig bredbåndabonnement er fra januar 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden er der sammenlignet priser på bredbånd fra OisterFullrateTeliaStofa, Hiper, Mit Tele, Kviknet og Unotel.

Det billigste bredbåndsabonnement i guiden koster 149 kroner (Oisters mobilabonnement med fri data), mens den højeste pris er på 259 kroner om måneden. På teleprisguide.dk får du overblik over de fleste udbydere af bredbånd i Danmark. Her finder du de bedste og billigste priser på bredbånd. Teleprisguide.dk giver dig gratis og uvildig prissammenligninger og overblik over markedet for bredbånd.

Se også: Sammenlign priser på bredbånd