mobilabonnement med fri data

Guide: Spar over 3.000 kroner på mobilabonnement med fri data

Mobilabonnementer med fri data – dem er der ikke mange af, et par stykker kan det blive til, men der er også mobilabonnementer med rigtig meget data. Guide og priser på mobilabonnementer med fri data eller rigtig meget data.

Fri tale, fri sms og mms – nu også fri data. Ikke alle teleselskaber tilbyder fri data, men der kommer stille og roligt flere og flere til. I dag tilbyder Oister, Telia og YouSee mobilabonnementer med fri data – der er dog stor forskel på pris, over 1.200 kroner om året.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med fri data

 

Mobilabonnementer med fri data

#1 Oister

Fri data
Indeholder fri data (også til datadeling med andre enheder via mobilens wifi hotspot), inkl. 5 GB data i EU, fri tale og fri sms/mms.
Netværk: 3

Pris: 129 kroner om måneden. Se tilbud

 

#2 Telia

Fri data
Indeholder fri data (også til datadeling med andre enheder via mobilens wifi hotspot), inkl. 20 GB data i EU, fri tale og fri sms/mms.
Netværk: Telia

Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

 

#3 YouSee

Fri data
Indeholder fri data inkl. 15 GB i EU, fri tale og fri sms/mms + 1 GB data i 8 lande uden for EU + YouSee Musik.
Netværk: TDC

Pris: 299 kroner om måneden. Se tilbud

Se også: Billige mobilabonnementer med meget data

 

Store prisforskelle

Man kan spare mange penge på abonnementer med fri data. Det dyreste abonnement har en pris på 399 kroner og er fra YouSee. Til gengæld får man så også både et simkort til datadeling, YouSee Musik og ekstra data til brug i 8 lande uden for EU. Det giver i hvert fald mening at have et ekstra datasimkort, der kan bruges i for eksempel en tablet, hvis man har mobilabonnement med fri data. Dækningen er også vigtig, hvis man vil have fuld udnyttelse af den frie data.

YouSee og Telia har begge rigtig god dækning i hele landet, mens 3′s netværk – det Oister bruger – stadig kan drille uden for de større byer.

Har man ikke brug andet end blot indholdet i mobilabonnementet og har man god dækning med 3′s netværk, der hvor man bor, så er der dog rigtig mange penge at spare ved at vælge Oisters tilbud, der er 120 kroner billigere end Telias tilbud og hele 270 kroner billigere end YouSees tilbud – om måneden. Det svarer til henholdvis en besparelse på 1.440 og 3.240 kroner om året.

Se også: Prissammenligninger på bredbånd

 

Mobilabonnementer med fri data, maj 2018

Guiden, der viser enorme prisforskelle på mobilabonnementer med fri data, er fra maj 2018. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Oister, Telia og YouSee.

Det dyreste abonnement koster 399 kroner om måneden, mens det billigste koster 129 kroner om måneden – man kan altså opnå en besparelse på 3.240 kroner om året ved at vælge det billigste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer med fri data