Greentel får 5G – se abonnementer og alternativer

Teleselskabet Greentel får nu endelig 5G. Se alle Greentels mobilabonnementer med 5G, priser på dem samt de mest oplagte alternativer.

Greentel får 5G – se abonnementer og alternativer

Bedre sent end aldrig: Nu har også teleselskabet Greentel endelig fået 5G. I denne artikel tager vi et kig på Greentels mobilabonnementer med 5G, priser på dem samt et kig på alternativerne hos andre udbydere.

5G bliver mere og mere udbredt i Danmark, hvor alle de store teleselskaber (TDC, 3, Telia og Telenor) dækker mere og mere af landet med det hurtigere mobilnetværk. De fleste teleselskaber tilbyder i dag 5G i deres mobilabonnementer, men hos Greentel har det ladet vente længe på sig. Nu er Greentel, som bruger Telias mobilnetværk, dog endelig klar med femte generations mobilnetværket.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

5G hos Greentel

Hvorfor fungerer 5G hos Greentel og hvad koster det? Det er netop hvad vi tager et nærmere kig på i dette afsnit. Inden man kaster sig over 5G hos Greentel, skal man dog sikre sig, at man har en mobiltelefon med 5G.

Greentel har gjort 5G simpelt. Hos Greentel er 5G nemlig et tilvalg i størstedelen af deres mobilabonnementer. Man kan vælge 5G til, hvilket koster 29 kroner per måned. Det betyder, at samtlige af Greentels mobilabonnementer, kan udstyres med 5G.

Greentel har dog også to mobilabonnementer, hvor 5G er inkluderet. Dem kan du se specifikationer på her:

  • Fri tale, 60 GB data, 5G og 18 GB EU-data til 149 kroner per måned.
  • Fri tale, 80 GB data, 5G og 22 GB EU-data til 179 kroner per måned.

Se aktuelle mobilabonnementer hos Greentel

Har Greentel de bedste priser på mobilabonnementer 5G?

Som sagt tilbyder de fleste teleselskaber i dag 5G i deres mobilabonnementer, men der er stor forskel på priserne. Hos eesy er 5G udlukkende med i deres dyreste mobilabonnement til 199 kroner. Hos CBB får man 5G i deres abonnementer fra 129 kroner og opefter. Hos Oister er 5G med i alle deres abonnementer, med priser fra 59 kroner.

Greentel er derfor ikke billigst med 5G, men dog bestemt konkurrencedygtige.

Se også: Tips til bedre mobilabonnement