gode hoeretelefoner

Gode høretelefoner til træning – guide og priser

Hvilke høretelefoner er gode til træning? Det er formentlig ikke de høretelefoner, der fulgte med i boksen eller det du købte i kiosken til 79 kroner. Gode høretelefoner til træning skal sidde sikkert i ørerne, være robuste og også gerne have fin lyd. Guide til 5 gode høretelefoner til træning.

Høretelefoner er for mange en ekstra dejlig faktor på det, der ellers kan være en sur løbetur – med musik, podcast eller lydbøger i ørerne fokuserer man ikke helt så meget på ens anstrengelser med at få benene til at bevæge sig lidt hurtigere end når man går. Der er dog et par ting, der skal være i orden på et sæt høretelefoner, hvis de skal skal give en god oplevelse.

For eksempel skal de sidde godt og sikkert i ørerne, de skal gerne kunne tåle sved og regn og selv om man ikke behøver den store forkromede lydoplevelse på løbeturen, så er en god klar lyd med god bas også at foretrække. Se vores guide til gode høretelefoner herunder

Se også: Sammenlign priser på høretelefoner til træning

Gode høretelefoner til træning – se priser

#1 Panasonic Wings
Kommentar: Bluetooth headset med over-ørt-montering, så de sidder godt og sikkert, når man løber og dyrker fitness generelt. Det er vandafvisende og kan tåle et regnskyl eller sved. Lyden er helt i orden til løbturen.

Bedste pris: Fra cirka 900 kroner
Se aktuelle priser på Panasonic Wings

 

#2 Jabra Step Wireless
Kommentar: Bluetooth headset med 4 timer batteritid. Det er vandtæt og sidder sikkert i ørene. Lyden er god og der er støjreducering – det er en god funktion særligt til prisen. Det er muligt at foretage opkald og samtaler og styre musikken fra headsettet.

Bedste pris: Cirka 500 kroner
Se aktuelle priser på Jabra Step Wireless

 

#3 Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner
Kommentar: Vandafvisende headset med øjebøjler, der sikrer, at det sidder ekstra sikkert i ørene, selvom man laver aktiv træning. Lyden er godkendt og det er muligt at foretage opkald med headsettet. Der er ikke tale om et trådløst headset – opkoblingen til musikafspiller foregår med kabel, 3,5 mm jackstik.

Bedste pris: Cirka 180 kroner.
Se aktuelle priser på Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner

 

#4 Skullcandy XTPLYO
Kommentar: En lille krog eller earhook på hvert earbud sørger for, at headsettet sidder sikkert og godt i ørene. Lyden er god til træningen og headsettet kan bruges til opkald. Headsettet er vandafvisende og passer til telefoner med jackstik.

Bedste pris: Cirka 249 kroner.
Se aktuelle priser på Skullcandy XTPLYO

 

#5 Samsung HX1 Bluetooth Stereo Headset
Kommentar: Sidder sikkert i øret med en lille krog på selve earbuddene. Batteritid på 6 timer på én opladning og mulighed for opkald og samtaler. Har god lyd men er dog ikke vandafvisende.

Bedste pris: Cirka 299 kroner.
Se aktuelle priser på Samsung HX1 Bluetooth Stereo Headset

 

Gode høretelefoner til træning

En lille krog på hver earbud – mere skal der faktisk ikke til for at få høretelefoner, der sidder godt i ørene uden risiko for, at de falder ud, mens man løber og dyrker fitness. Det er i hvert fald min foretrukne type høretelefoner til træning, da montering over ørene ikke harmonerer særligt godt med briller.

Se også: Sammenlign priser på høretelefoner

 

Gode høretelefoner til træning,  juni 2018

Guiden til gode høretelefoner til træning er fra juni 2018. Rangeringen er baseret på test af headsets foretaget på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Jabra, Sony, Panasonic, Samsung og Skullcandy. Det dyreste headset til fitness i guiden koster 900 kroner, mens det billigste koster 180 kroner. Der er cirka 720 kroner i i prisforskel på de dyreste og billigste høretelefoner i guiden.

Se også: Prissammenligninger af headset til træning