Gode droner til børn – guide og priser

Droner til børn og unge kan give et godt indblik i, hvad droner kan bruges til og hvordan de fungerer. Guide til 5 gode droner til børn og unge.

Gode droner til børn – guide og priser

Er du ude efter en julegave til børn, der skal være lidt udover det sædvanlige, kunne en god drone være en gave at overveje. Guide til 5 gode droner til børn.

Droner er en forholdvis ny ting, men kommer til at blive en naturlig og integreret del af vores hverdag i den nærmeste fremtid, både til privat brug og i arbejdsøjemed. Derfor er det en god idé, hvis børn og unge får et indblik i, hvordan en drone fungerer og de muligheder, de tilbyder i dagligdagen. Dronerne herunder er mest til leg, men de er gode til at introducere, hvordan man styrer dem, hvornår de er svære at bruge og så videre.Vi guider herunder til 5 gode og billige droner, der egner sig godt til børn.Se også: De bedste tilbud på droner

 

Gode droner til børn

#1 Parrot Minidrone Cargo Mars
Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 470 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Minidrone Cargo Mars

 

#2 Parrot Mambo Drone
Kommentar: Batteritid på cirka 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring og har indbygget mini-kamera med VGA-kvalitet. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 1.100 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Mambo Drone

 

# 3 Air Hog DR1 Official Race
Kommentar: Batteritid på cirka 10 minutter og har rækkevidde på cirka 60 meter fra fjernstyring. Kommer med briller til live HD streaming via smartphone. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 1.300 kroner.

Se aktuelle priser på Air Hog DR1 Official Race

 

#4 Syma X5SW
Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget HD-kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 700 kroner.

Se aktuelle priser på Syma X5SW

 

#5 Parrot Airborne Cargo Travis
Kommentar: Batteritid på cirka 6 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 425 kroner.

Se aktuelle priser på Parrot Airborne Cargo Travis

Se også: De bedste mobiltelefoner til børn

 

Gode droner til børn, december 2018

Sammenligningen af gode droner til børn er fra december 2018. Anbefalingen af fem gode droner til børn er baseret på test og priser på mobil.nu og pricepusher.dk. De fem droner til børn i guiden er fra Parrot, Syma og Air Hog.

Den billigste drone i guiden koster cirka 425 kroner, mens den dyreste koster 1.300 kroner. Du sparer altså omkring 875 kroner ved at købe den billigste.

Se også: Prissammenligninger på billige droner