billig god dab plus radio

Gode billige DAB radioer – priser og guide til gode køb

DAB radioer har den fordel, at de enten har signal eller ej – og de har stort set altid signal. Der findes dog mange forskellige typer DAB-radioer. Guide til billige og gode DAB+-radioer.

Det er stadig muligt at lytte til almindelig FM-radio og der findes også stadig mobiltelefoner med FM-radio, selvom de bliver færre og færre. Der er dog ingen tvivl om, at fremtiden inden for radio er enten via en app på telefoner og tablets eller via DAB+. En fordel ved en DAB+ radio er, at lyden er god takket være stærkere signal og man udsættes heller ikke for irriterende skrattelyde, hvis der er udfordringer med signalet – enten er der signal og radio eller også er der intet signal og ingen radio.Se også: De bedste tilbud på DAB+ radioer

Gode og billige DAB radioer

#1 Technisat 300 C Antracit (DAB+)
Kommentar: Stor skærm og god højtaler. Kan gemme op til 10 DAB+kanaler og 10 FM-kanaler. Udgang til 3,5 mm jackstik.

Bedste pris:
Cirka 1.100 kroner.

 

#2 Roberts DAB+ bordradio – Vintage
Kommentar: Vintage design DAB+ radio med 80 timers batteritid og mulighed for at gemme uendelig mange stationer. Indgang til jackstik, så man også kan koble en ekstern musikafspiller til.

Bedste pris:
Cirka 1.500 kroner

 

#3 LenCo DIR-101 Internetradio/DAB+
Kommentar: DAB+-radio, der kan gemme op til 10 kanaler. Udgang til jackstik.

Bedste pris:
Cirka 950 kroner.

 

#4 Roberts Ortus 1 dab+
Kommentar: Vækkeur / DAB+ / FM radio i gode materialer. flot DAB+ radio i lækre materialer. Kan gemme op til 6 kanaler og har indstillinger til selv at slukke om aftenen, når man går i seng.

Bedste pris:
Cirka 850 kroner.

 

# 5 LenCo DIR-200 bordradio med DAB+
Kommentar: Flot DAB+ radio /FM radio med mulighed for at gemme op til 10 kanaler. Spiller også fra DLNA-enheder.

Bedste pris:
Cirka 1.700 kroner.

Se også: Find priser på DAB radioer

 

Fordele ved DAB+ radioer

Fordelen ved at have en DAB+ radio er, at man får mere plads til flere radiokanaler og det giver flere valgmuligheder og flere landsdækkende stationer. Det betyder, at der er større udvalg af radiostationer at vælge mellem.

En DAB-radio har også en anden ting, der enten kan opfattes som en fordel eller ulempe. Er der lyd igennem, er lyden altid klar – er der ikke signal igennem, så er der ingen lyd. FM-radio kan godt dårlig signal med skrattende lyd – med DAB-radio har man enten klar lyd eller slet ingen.

Se også: Mobiltelefoner med FM-radio

 

Priser på gode DAB+ radioer, maj 2018

Guiden til gode DAB+-radioer er fra starten af september 2018. Priserne er hentet på pricepusher.dk. De fem DAB+ radioer kommer fra LenCo, Roberts og Technisat.

Den dyreste DAB+ radio i guiden koster 1.700 kroner, mens den laveste pris kommer ned i 850 kroner.

Se også: Prissammenligninger på DAB+ radioer