marshall stockwell

Gode bærbare bluetooth højtaler til under 1.000 kroner – Guide

Skal man have god lyd i en lille bærbar bluetooth højtaler, så nytter det ikke noget at bruge 2-300 kroner – man skal op over en plovmand og også op omkring 7-800 kroner. Guide til de bedste trådløse bluetooth højtalere til under 1.000 kroner.

Bare fordi man går efter en lille bærbare højtaler, betyder det ikke, at man behøver gå på kompromis med lyden. Vi guider herunder til fem bluetooth højtalere med god lyd og som alle koster under 1.000 kroner.

Se også: Mobilabonnementer med musik

 

Bedste bluetooth højtalere til under 1.000 kroner

#1 Marshall Stockwell
Om Marshall Stockwell: Lyden er god: Skarp og med god bas. Designet er pænt og stilfuldt og der er indgange til diverse stik. Batteritiden er på 10 timer.

Pris på Marshall Stockwell 2: Fra cirka 950 kroner.

 

#2 Philips Everplay BT7900
Om Philips Everplay BT7900: Velbygget og godt design og er vandafvisende, har rigtig god lyd med fine detaljer og god bas. Batteritid på cirka 10 timer.

Pris for Philips Everplay BT7900: Fra cirka 600 kroner

 

#3 Libratone Too
Om Libratone Too: Lyden er dejlig detajleret og med fin bund i bassen. Designmæssigt er den måske ingen skønhed, men den har karakteristisk dseign og kan tåle vandstænk og en let om gang regn. Batteritid på op til 12 timer.

Pris på Libratone Too: Fra cirka 800 kroner

 

#4 Anker SoundCore Sport XL
Om Anker SoundCore Sport XL Black: Den vinder ingen designpriser, hvis det handler om at være flot, men den er godt bygget – hårdfør og robust og den lille snor/hank fungerer godt. Lyden er god og batteritiden er på op til 15 timer.

Pris på Anker SoundCore Sport XL: Fra 700 kroner

 

#5 JBL Flip 3 Special Edition
Om JBL Flip 3 Special Edition: Lyden er ikke i top, når man skruer 80 procent op eller højere, men ellers er den ganske udmærket. Den har et noget specielt design og skiller sig ud. Den er vandafvisende og har batteri på op til 10 timer.

Pris på JBL Flip 3 Special Edition: Fra cirka 799 kroner

Se også: Sammenlign priser på billige bluetooth højtalere

Hvilken bluetooth højtaler under 1.000 kroner er bedst?

Når jeg tester bluetooth højtalere, er der naturligvis lyden, der er vigtigst, men design og batteritid er også vigtigt for mig. Jeg har lidt en svaghed for Marshall Stockwell højtaleren,  som jeg synes har god lyd og er flot designet. Batteritiden på 10 timer er bestemt i orden.

En fordel ved Philips- og Libratone-højtalerne er, at de kan tåle vand og Anker har god batteritid på 15 timer. Men jeg vil personligt vælge Marshall Stockwell, da lyden er rigtig god.

Se også: Bedste billige over ear headset

 

Bedste bluetooth højtalere til under 1.000 kroner – november 2018

Guiden til de bedste bluetooth højtalere til under 1.000 kroner er fra oktober 2018. Guiden er baseret på test af bluetooth højtalere på mobil.nu og priserne er fundet på telepristjek.dk. I guiden finder vi bluetooth højtalere fra Marshall, Philips, JBL Libratone og Anker.

Den billigste bluetooth højtaler har en pris på cirka 700 kroner, mens den dyreste har en pris på 950 kroner. Det betyder en besparelse på omkring 250 kroner, hvis du vælger eden billigste.

Se også: Guides til bedste køb af telefoner og tilbehør

Skriv et svar