iphone 8 skift til

Disse funktioner ser iPhone-købere frem til på iPhone 8

12. september vil Apple afsløre de næste iPhone-modeller ved et stort anlagt event i det nye Steve Jobs auditorium det lige så nye Apples hovedkontor og det er selvfølgelig den nye 10 års jubilæumsmodel iPhone 8, folk ser frem til at se.

Netop den er blevet hypet meget, når det gælder skærmen, der skulle være af OLED-typen og dække næsten hele forsiden, lige som vi særligt kender det fra Samsung Galaxy S8.

Se også: De største tilbud på iPhone

Dette håber køberne bliver forbedret i iPhone 8

Investorerne forventer, at mange Apple-kunder vil opgradere deres telefon, nu når den nye kommer, netop på grund af den nye skærm og det nye design. Men nu viser en undersøgelse fra RBC Capital Market, at Apples kunder faktisk er ret ligeglade med den fine skærm.

Undersøgelsen er foretaget blandt 1.138 Apple-kunder og 65 procent af dem overvejer at købe den nye model. Så langt så godt. Mange af deltagerne i undersøgelsen købte deres nuværende telefon for 1-2 år siden. 33 procent af dem har i dag en iPhone 6 eller 6 Plus.

De Apple-kunder, der overvejer at opgradere deres telefon, nævner funktioner som trådløs opladning, mere hukommelse, kraftigere processor eller bedre kamera som vigtige elementer, de ser frem til på iPhone 8 og som kan være afgørende for et køb af iPhone 8 Og det er elementer, der er vigtigere end skærmen. Kun 6 procent af de adspurgte ser den nye skærm uden kanter omkring som den mest interessante nye funktion ved telefonen.

Til sammenligning nævnte 35 procent, at trådløs opladning var den mest interessante funktion.

Se også: Skal jeg skifte til iPhone 8?

Smertegrænse for prisen på iPhone

De fleste forventer, at den næste iPhone kommer til at koste noget mere end de tidligere modeller, formentlig får den en pris fra cirka 8.000 kroner og den nyeste model, den er skulle hedde iPhone Edition kan få en pris på over 10.000 kroner.

Det er dog ikke kun den nye jubilæumsmodel, der er på vej fra Apple. Der skulle også gerne komme opgraderede versioner af iPhone 7, der får en lavere pris end den helt nye model. Også prisen kan blive afgørende for iPhone 8s skæbne, da kun 22 procent af deltagerne i undersøgelsen er parat til at betale mere end den pris, iPhone har i dag. Samtidig vil langt de fleste købe deres næste telefon med en eller anden slags afdragsordning. Kun 14 procent er parat til at betale markedspris for telefonen.

RBC tvivler dog ikke på, at iPhone 8 kommer til at sælge godt, og mener at Apples markedsværdi vil stige efter lanceringen af telefonen. De spår faktisk, at Apple kan blive det første selskab i verden med en markedsværdi over 1.000 milliarder dollars. På nuværende ligger Apples værdi på 845, 69 milliarder dollars.

Se også: Hvilke telefoner kan køre med iOS 11?

 

iPhone 8 lancering den 12. september

Apple har bekræftet, at de holder stort event den 12. september og det bliver naturligvis netop iPhone 8 og nye opdaterede 7S og 7S Plus, der bliver lanceret + det løse som for eksempel et nyt Apple Watch og den endelige version af iOS 11.

Se også: Nyheder om iPhone 8