fullrate pris guide

Fullrate & roaming: Mobilabonnementer + priser på opkald, sms og data i udlandet

Fullrate har tre abonnementer med fri roaming i EU som en del af pakken. Guide til mobilabonnementer med fri roaming hos Fullrate + øvrige priser på tale, sms, mms og data i udlandet hos selskabet.

Fullrate har fire abonnementer på sine online-hylder og de tre af dem inkluderer roaming i EU, så du kan bruge løs af din mobilpakke i Danmark og EU. Kommer du uden for EU og ønsker at bruge mobilen, skal du betale roamingafgift for bruge af tale, sms, mms og data.

Vi guider til mobilabonnementer med roaming hos Fullrate og du kan også se, hvad det koster at bruge mobilen til tale, sms, mms og data i lande, hvor der ikke er fri roaming inkluderet.

Se også: Billig mobilabonnementer med fri roaming

 

Brug mobilen i udlandet – fri roaming hos Fullrate

20 times tale + 40 GB data
Indeholder 20 timers taletid, fri sms/mms og 40 GB data – tale, sms, mms og 6 GB data kan bruges i EU
Pris: 149 kroner om måneden.

Fri tale + 15 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 15 GB data – tale, sms, mms og 6 GB data kan bruges i EU
Pris: 159 kroner om måneden.

Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 30 GB data – tale, sms, mms og 10 GB data kan bruges i EU
Pris: 199 kroner om måneden.

Sammenlign mobilabonnementer med roaming hos Fullrate her.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med roaming

 

Priser på ekstra tale og data

Når du opholder dig i Danmark og EU, kan du bruge løs af den tale, sms og mms, der er i mobilabonnementet – når det gælder data, kan du bruge mellem 5 og 10 GB data i EU alt efter dit mobilabonnement. Forbrug udover det, der er inkluderet i abonnementet, skal man betale ekstra for.

Ekstra tale koster 59 øre i minuttet og er du online med din mobil efter at have brugt al din data, koster det 56,9 øre per MB. Sms og mms er der ubegrænset forbrug af i Danmark og EU.

Se også: Find billigste mobilabonnement hos Fullrate

 

Priser på tale, sms, mms og data uden for EU

Kunder hos Fullrate, der bevæger sig uden for EUs grænser, skal betale roamingafgift på tale, sms, mms og data.

Alt efter hvilket land, du opholder dig i, så kan du betale op mod 24 kroner i minuttet på tale, op mod 115 kroner per MB data, 2,5 kroner per sms og 10 kroner per mms. Det kan altså være en god idé at tjekke de præcise priser, hvis du har planer om at bruge mobilen uden for EU og skal du på nettet med mobilen, vil det altid være en god idé at bruge wifi opkobling.

 

Fri roaming hos de danske teleselskaber

Vi ser for tiden nærmere på de roaming-muligheder, som de danske teleselskaber tilbyder. Vi har lavet guide til roaming-mulighederne hos CBB, 3, YouSee, Telia, Telenor, Call me, Telmore, Greentel, Oister og nu også Fullrate.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hos Fullrate