Fri tale og 100 GB data for 99 kroner om måneden

Oister tilbyder nu fri tale og 100 GB data til 99 kroner uden binding og oprettelse - dermed lægger de pres på de nærmeste konkurrenter.

Fri tale og 100 GB data for 99 kroner om måneden

Oister siger selv, at de har lanceret et “Et alvorligt solstiksabonnement” og man får i hvert fald virkelig meget på 99 kroner om måneden i deres nye abonnement, nemlig fri tale og 100 GB data.

100 GB data for 99 kroner om måneden

For cirka et år siden kunne man få masser af tale og 60 GB data for 99 kroner. Nu går Oister skridtet videre og introduceret et abonnement med fri tale og 100 GB for 99 kroner. Abonnementet er uden binding og oprettelsesgebyr.

Du kan læse mere om Oisters tilbud her.

100 GB data om måneden giver mulighed for at streame cirka 30 film om måneden eller over 7-800 timers musikstreaming om måneden. Med andre ord: 100 GB data er mere end rigelig data for langt de fleste mobilbrugere.

Bedste alternativer til Oisters tilbud

Når ret skal være ret, så er der faktisk ingen af de etablerede teleselskaber med gennemskuelige og klare vilkår, der er tæt på at kunne matche Oisters tilbud.

Lige nu får man dobbelt op på data hos flere teleselskaber og så kommer man op på samme niveau, men det stopper til august og så får man igen normal mængde data.

Sammenlign mobilabonnementer med meget data hos andre teleselskaber.

Har man brug for så meget data?

Har man så behov for så meget data eller kan det betale sig at spare 20 kroner om måneden og få et abonnement med mindre data? Man skal overveje, om det ikke bare er godt med så meget data, for det giver fuld frihed med mobilen, så man ikke skal tænke over, om man nu også bør koble den til en WiFi-forbindelse for at spare på ens mobildata?

Du kan også benytte abonnementet som en ultra billig bredbåndsløsning. Sæt SIM-kortet i en 4G-router og så har du hurtig og billig bredbånd i hjemmet, sommerhuset eller hvor du nu ønsker at bruge det.

5G klar

Oister 100 GB data abonnement til 99 kroner har også den fordel, at det er 5G ready. Det betyder, at når Oister åbner op for 5G der, hvor du bor, så kan du komme med på 5G-vognen.

Se også: 5G mobilabonnementer

Ulemper ved Oisters 100 GB data abonnement

Umiddelbart er der ikke de store ulemper ved Oisters abonnement. Den eneste, som du bør undersøge, kan handle om mobildækningen.

Oister benytter 3’s netværk og leverer det netværk dårlig dækning der, hvor du bor eller skal bruge din mobil mest, så får du ikke så meget ud af de mange GB data. Så kan 100 GB til 99 kroner pludselig være et dårligt køb.

På grund af den lave pris, så får man heller ikke kæmpe store mængder EU-data. 8 GB om måneden kan bruges i andre EU-lande. Streamer man bare løs i Danmark uden at tænke nærmere over det, fordi man har så mange GB data til rådighed i Danmark, så kan det godt blive et problem, hvis man gør det samme i udlandet. Så det skal man lige huske på, inden man ser næste sæson af ens favoritserie på mobilen.

Se også: Priser på telefoni