Fri tale i hele EU for 75 kroner per måned

Med et nyt mobilabonnement til 75 kroner fristes der med fri tale i Europa, Norge, Færøerne og Island samt 10 GB data til roaming. Vi kigger nærmere på abonnementet.

Fri tale i hele EU for 75 kroner per måned

Hvordan lyder et mobilabonnement med fri tale og 10 GB mobildata, hvor al indholdet kan bruges til roaming i EU samt Norge, Færøerne og Island til 75 kroner per måned? Vi tager her et kig på et lovende tilbud på et mobilabonnement hos Duka.

Fri tale i Europa og 10 GB data til roaming

Det nye DukaTALE-mobilabonnement kommer med fri tale og 10 GB data til 75 kroner per måned – hvilket i sig selv er en god pris og noget konkurrenterne har svært ved at hamle op med – som altsammen kan bruges i Europa. Det betyder, at man med dette mobilabonnement også får fri tale i hele EU samt 10 GB dataroaming. Indholdet kan derudover også bruges i Norge, Færøerne og Island.

Det nye mobilabonnement kan bestilles af nye kunder hos Duka, men det skal gøres senest den 8. august, hvor tilbuddet udløber.

Duka benytter Telia og Telenors mobilnetværk og her er ingen gebyrer eller binding. Duka er placeret meget højt på vores liste over teleselskaber med bedste kundeservice, hvor mobilkunderne selv har bedømt. Her indtager de en femteplads med en score på 7,7 ud af 10.

Se aktuelle tilbud hos Duka

Er det et godt mobilabonnement for pengene?

Er det nye Duka-mobilabonnement med fri tale og 10 GB i Danmark og EU et godt køb? Herunder tager vi et nærmere kig på indholdet, prisen og hvad konkurrenterne tilbyder.

De nærmeste konkurrenter til Duka er Oister, eesy og CBB. Hos CBB får man 7 timers tale og 7 GB data til 89 kroner – helt uden roaming. Hos eesy får man fri tale og 30 GB data til 109 kroner med 15 GB EU-data og hos Oister er vi på 89 kroner for fri tale og 30 GB data med 10 GB EU-roaming.

Det er altså muligt at finde et mobilabonnement med mere data til få kroner mere, men umuligt at finde et abonnement, der kan matche fri tale i EU til denne pris. For 75 kroner per måned får man imponerende meget indhold i det nye abonnement fra Duka. Er du fristet, så husk at tilbuddet kun løber til 8. august.

Se også: Tips til billigere mobiltelefoni i udlandet