bedste streaming tjeneste test

Fri data – guide til mobilabonnementer hvor du kan surfe som en gal!

Har du et mobilabonnement med fri data, så skal du ikke spekulere over, om du løber tør for adgang til internettet – du kan stream, surfe og game online lige så tosset som du vil. Guide til mobilabonnementer med fri data.

Det er de færreste, der har brug for et mobilabonnement med fri data – tænker du måske. Faktisk kan mange have rigtig god glæde af et mobilabonnement med fri data – særligt singler. Med fri data på din mobil kan du nemlig koble hjemmets enheder op til nettet via mobilens wifi-hotspot og så behøver du ikke bruge 2-300 kroner på en bredbåndsforbindelse.

Er man flere i hjemmet, så kan det selvfølgelig være nødvendigt med almindeligt bredbånd med mindre de andre i husstanden kun må være online, når du selv er hjemme…  Fri data er ikke fuldstændig fri data – der er en fair use grænse på 1.000 GB, men selv de mest hardcore streamere skal anstrenge sig rigtig meget for at nå det forbrug.

Se også: Mobilabonnementer med meget data

 

Mobilabonnementer med fri data

#1 Oister
Indeholder fri data (dog max 1.000 GB /md) inkl. 5 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 149 kroner om måneden. Se tilbud

#2 Telia
Indeholder fri data inkl. 20 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

#3 Telenor
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 46 lande, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 300 kroner om måneden. Se tilbud

#4 YouSee
Indeholder fri data inkl. 20 GB i 48 lande, fri tale og sms/mms.
Netværk: TDC
Pris: 399 kroner om måneden. Se tilbud

Mobilabonnementer med fri data, marts 2019

Guiden med prissammenligninger på mobilabonnementer med fri data er fra marts 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på mobilkunden.dk. I guiden finder vi mobilpakker fra Oister, Telenor, Telia og YouSee.

Det dyreste mobilabonnement i guiden koster 399 kroner om måneden, mens det billigste koster 149 kroner om måneden – man kan altså opnå en besparelse på 250 kroner om måneden eller 3.000 kroner om året. Husk dog på, at du ikke kun skal gå efter den laveste pris – hvis teleselskabet ikke dækker godt nok, der hvor du opholder dig mest, så kan du have nok så meget fri data uden at få glæde af det.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer med fri data