oneplus 7 pro

Forventet pris på OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro ligner en seriøs kandidat til prisen ‘Bedste Mobil 2019′ – der er kommet mange bekræftede informationer om den allerede af OnePlus selv, men prisen er ikke nævnt endnu, men vi kan komme med et kvalificeret gær. Forventet pris på OnePlus 7 Pro.

OnePlus er en af de mobilprodcuenter, der rent faktisk oplever vækst. Det skyldes blandt andet, at de kommer ud på flere og flere markeder, for eksempel kom ind på det amerikanske marked via T-Mobile med OnePlus 6T. Næste topmodel fra OnePlus bliver OnePlus 7 Pro, den ene model fra den nye 7-serie. Den anden model bliver en mere standardmobil og den har vi faktisk ikke hørt så meget om endnu. Det er Pro-versionen, der er mest interessant og den, som selskabet satser mest på skal blive en succes.

 

Nye vigtige opdateringer på OnePlus 7 Pro

7 Pro har allerede høstet roser for dens skærm, hvor skærmeksperter har givet den topkarakter og om kameraet ved vi, at den får triple kamera-setup på samme måde som for eksempel Samsung Galaxy S10 Plus. Vi har også set billeder af selfie-kameraet, der popper op, da der ikke er plads til frontkameraet i skærmen. Skærmen bliver i øvrigt af typen Super AMLOED og den understøtter HDR10+ – bekræftet af OnePlus selv.

Derudover er der også rygter om en meget kraftfuld lynoplader, kraftigt batteri og processoren ventes at blive Snapdragon 855 og den kommer med op til 12 GB RAM.

Den slags forbedringer og funktioner koster dog og vi har en større prisstigning i vente i forhold til 6T.

Se også: Priser på de bedste mobiltelefoner fra OnePlus

 

Forventet pris på OnePlus 7 Pro

Forgængeren 6T havde en startpris fra 4.199 kroner for 6 GB RAM og 128 GB hukommelse og den dyreste med 8 GB RAM og 256 GB hukommelse havde en vejledende pris på 4.799 kroner. Det svarede til en prisstigning på cirka 300 kroner i forhold til 6′eren.

OnePlus 7 forventer vi får samme prisstigning mere eller mindre, men når det gælder 7 Pro, tror vi på en større stigning. Særligt med forventede større forbedringer på skærm og kamera kan vi se frem til en pris på omkring 5.500 kroner.

7 Pro kommer også i en OnePlus Epic Collectors Edition til 6.999 kroner og her følger der formentlig en del andre ting med. Den pris fik os til at spekulere i priser omkring 6.000 kroner for selve telefonen, men det virker alligevel til at være for høj en prisstigning. En pris på 5.500 kroner vil også være en høj prisstigning, men det vil stadig være en betydeligt lavere pris sammenlignet med topmodellerne fra Huawei og Samsung, der har priser på op mod 7.000 kroner.

 

Lancering og tilgængelighed
OnePlus 7 Pro og 7 bliver lanceret officielt den 14. maj sent på eftermiddagen og formentlig vil den komme forudbestilles samme dag – det plejer i hvert fald at være kutyme. Her bliver priserne også afsløret og du kan læse alt om både specifikationer og priser her på telepristjek.dk, straks de er afsløret.

Selve salget af telefonen vil formentlig starte i løbet af maj. Der plejer at gå en uge til salget starter og levering af de forudbestilte telefoner, går i gang efter lanceringen. Følger 7 Pro samme trend som 6T betyder det, at salget af 7 Pro starter den 21. maj.

OnePlus 7 Pro vil formentlig kunne købes hos YouSee, Telenor, Telia, 3, Telmore, Fullrate, CBB Mobil, Call me og Oister og på diverse webshops. Du kan finde de bedste prise på OnePlus 7 Pro blandt de danske forhandlere her på telepristjek.dk, så snart de er tilgængelige.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus mobiler