telia mobilabonnement fri tale, 50 gb data spotify + tjeneste_1

Fordele ved teleselskabet Telia

Telia er sammen med Telmore selskabet med det største udbud af underholdningstjenester og var blandt de allerførste til at tilbyde andet end blot tale og data. Det skete med musiktjenesten Spotify, der er blevet en integreret del af selskabets profil.

Men de tilbyder faktisk også en række andre interessante ting, der kan gøre det værd at overveje et skifte til Telia, næste gang man kigger på at forny sit mobilabonnement.

Det ser vi nærmere på her i vores serie om de danske teleselskaber.

Sammenlign pris på abonnementer hos Telia

Fordele ved teleselskabet Telia

Herunder kan du se en række fordele, vi synes er værd at hæfte sig ved hos teleselskabet Telia.

 

1. Mange underholdningstjenester

Telia tilbyder en bred vifte af underholdningstjenester: Spotify, HBO Nordic, Flipp, Storytel, RoamLikeHome, Telia TV og Zetland.

Man kan inkluderer op til fire af disse tjenester i sit mobilabonnement alt efter hvilket mobilabonnement.man vælger.  Det kan give gode samlede besparelser.

Se også: Mobilabonnementer med underholdningstjenester

 

2. Rabatter på telefoner

Telia kører tit med rigtig gode tilbud på nye telefoner og som kunde kan man altså opnå rigtig gode rabatter på nye telefoner som iPhone 7, Samsung Galaxy S7, Sony Xperia X Compact og Huawei Mate 9 Pro.

Se også: Spar penge på mobiltelefoner

 

3. Roamingfrit i Norden og Baltikum

Uanset hvilket mobilabonnement du har hos Telia (undtagen 4Junior) kan man bruge løs af sit mobilabonnement i Norden og de baltiske lande. Det betyder, at der ikke koster ekstra at bruge mobilen i Norden og Baltikum.

Har man behov for det, kan man, hvis man har et af abonnementerne 4Sure Premium, 4Everything Light eller 4Everything Premium, vælge tjenesten RoamLikeHome, der giver op til 10 GB data, fri sms,mms og tale om måneden i 37 lande.

Se også: Roamingfri mobilabonnementer

4. Tryg mobilstart til børnene

Telia vil gerne være det første teleselskab, som børn bliver kunde hos. Til det har de 4Junior til 69 kroner om måneden med fri sms/mms, 1 times tale og 1 GB data.

Dette abonnement er spærret for SMS-tjenester og andre indholdstakserede tjenester. Mobilnummeret bliver heller ikke vist i telefonbog og endelig får forældre fuld overblik og kontrol over barnet mobilabonnement.

Se også: Mobilabonnement til børn

5. Gratis biografbillet hver tirsdag – året rundt

Er du ivrig biografgænger – eller gerne vil være det, så tilbyder Telia to biografbilletter til én billets pris hver tirsdag – og det året rundt! Med dagens biografpriser kan man opnå store besparelser på biografbilletter som Telia-kunde.

Du får også invitationer til forpremierer over i biografer over hele landet.

Se også: Sammenlign mobilpriser hos Telia