fordele kunde cbb mobil

5 gode ting ved mobilselskaberne: CBB Mobil

Vi har taget de glade briller og kaster et positivt blik på de fem bedste ting ved de forskellige danske mobilselskaber.

Telebranchen får nemlig ofte skudt i skoene, at den har et værre ry end brugtvognsforhandlere – men der er altså også mange gode ting ved de danske mobilselskaber med muligheder for en god kundeoplevelse med skarpe priser og tilbud og god og enkel kundeservice.

Se også: Find bedste mobilabonnement ved CBB Mobil

Fordele ved CBB Mobil

Vi ser her nærmere på de bedste ting og muligheder ved de danske teleselskaber med start hos  CBB Mobil.

 

1. Mobilabonnement med musik

Mange betaler 99 kroner om måneden for et abonnement til en musikstreaming-tjeneste. Hos CBB Mobil kan man få et mobilabonnement med 10 timers tale, fri sms/mms og 20 GB + den roste streaming-tjeneste til musik Tidal for 139 kroner om måneden.

Det er det faktisk det bedste tilbud på et mobilabonnement i Danmark lige nu, hvis man streamer musik fra mobilen – og hvem gør ikke det efterhånden?

Se også: Sammenlign pris på mobilabonnement med musik

2. Mobilabonnement med 10 timers tale og 30 GB data om

CBB gør sig naturligvis også i mobilabonnementer kun med tale, sms/mms og data og de har et mobilabonnement med 10 timers tale og 30 GB data for 119 kroner om måneden – det er et af de absolut bedste tilbud for et mobilabonnement uden dikkedarer lige nu.

Se også: Sammenlign pris på mobilabonnementer

3. God kundeservice

CBB Mobil har gennem årene opbygget et ry for at have en god, effektiv og hjælpsom kundeservice, hvilket er en rigtig rar ting at vide som kunde. Kan man ikke få hurtig svar online, kan man ringe og tale med en medarbejder i kundeservice.

Se også: Mobilselskaber med bedst kundeservice

4. God til familier

CBB Mobil gør det let for familier at samle flere abonnementer med godt overblik over de enkelte mobilabonnementer og der er gode muligheder for at sætte forbrugskontrol og -styring på, så børnenes forbrug ikke løber løbsk, når de bevæger sig ud på internettet.

Se også: Bedste mobilabonnement til familier

5. Gode tilbud på mobiltelefoner

Endelig får man som kunde i CBB Mobil også gode tilbud på mobiltelefoner, så man på den måde kan spare gode penge ved køb af ny mobil.

De gode tilbud omfatter ofte de populære telefoner fra Apple, Samsung, Huawei og Sony.

Se også: Sammenlign priser hos CBB Mobil