Fordele, ulemper & priser hos Hallo Mobil

Hallo Mobil er et lavprisselskab, der satser på at levere den billigst mulige tale og data - se fordele, ulemper og priser ved Hallo Mobil.

Fordele, ulemper & priser hos Hallo Mobil

Hallo Mobil begyndte for alvor at røre på sig for et års tid siden og er kommet med en række gode initiativer på det danske telemarked. Guider til fordele og ulemper ved selskabet.

Herunder guider vi til fordele og ulemper ved Hallo Mobil og lister priser på deres mobilabonnementer og mobile bredbåndsabonnementer.

Pris på alle Hallo Mobils mobilabonnementer

Deres bedste mobilabonnement er med 10 timers tale og 30 GB data til 79 kroner. Herunder kan du se en oversigt til alle Hallo Mobils mobilabonnementer:

2 timers tale, fri SMS/MMS og 2 GB data

Kan bruges i EU
Pris: 48 kroner om måneden

10 timers tale, fri SMS/MMS og 30 GB data
Kan bruges i EU
Pris: 79 kroner om måneden

Fri tale, fri SMS/MMS og 60 GB data
Kan bruges i EU
Pris: 108 kroner om måneden

Hallo Mobil benytter ikke oprettelsesgebyr eller bindingsperiode.

Priser på mobilt bredbånd

Hallo Mobil tilbyder også konkurrencedygtige priser på mobilt bredbånd. Herunder kan du se priser på alle mobile bredbåndsabonnementer hos selskabet. Selskabets mobile bredbåndsabonnementer kan kun bruges i Danmark.

200 GB 
Pris: 199 kroner om måneden

500 GB 
Pris: 279 kroner om måneden

Fri data
Pris: 349 kroner om måneden

Lige som med mobilabonnementer bruger Hallo Mobil heller ikke bindingsperiode eller oprettelsesgebyr på mobile bredbåndsabonnementer.

Mobildækning: Hvilket netværk benytter Hallo Mobil?

Hallo Mobil benytter TDC’s netværk. Det er et godt netværk med god dækning over det meste af landet. Ved du, at der er dårlig mobildækning med det netværk, der hvor du bor, bør du vælge et teleselskab på enten 3’s netværk eller Telia og Telenors fælles netværk.

Fordele og ulemper ved Hallo Mobil

Fordele:

  • Enkle mobilabonnementer
  • Alle mobilabonnementer kan bruges i EU
  • Intet oprettelsesgebyr
  • Ingen binding
  • Mulighed for datadeling

Ulemper:

  • Ikke mulighed for eSIM
  • Sælger ikke telefoner
  • Tilbyder ikke samlerabat på abonnementer

De bedste alternativer

Hallo Mobil er skarpe på prisen i forhold til indhold. Det er en række andre teleselskaber dog også og det kan være værd at kigge nærmere på konkurrenterne, hvis der for eksempel er dårlig dækning med Hallo Mobil, der hvor du bruger mobilen mest.

Du kan kigge nærmere på for eksempel dukaTale, Velkommen, CBB Mobil, Call me og Eesy, hvis du vil have meget tale og data for pengene.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer