Flyt dit bredbånd fra Yousee og spar mange penge

Har du bredbånd gennem Yousee er det på tide at skifte, hvis du gerne vil spare nogle penge. Se her hvor meget du kan spare hos konkurrenterne.

Flyt dit bredbånd fra Yousee og spar mange penge

Det er svært at undvære et hurtigt bredbånd i dag, men derfor behøver det ikke være dyrt. Vælger du en anden udbyder end Yousee, er der mange penge at spare. Her tager vi et kig på de udbydere af bredbånd via kabel-tv, som du i stedet bør gå efter – se hvor meget billigere konkurrenter er.

Bredbånd hos Yousee er alt for dyrt

I Danmark er der rig mulighed for at få hurtigt kablet bredbånd. Der er mange udbydere og de tilbyder alle 1.000 Mbit gennem kabel-tv stikket. Har du allerede bredbånd eller er du på jagt efter en udbyder, har du garanteret kigget hos Yousee. Men vil du gerne have det billigste hurtige bredbånd, så bør du kigge andre steder.

Yousee tilbyder tre forskellige hastigheder ved bredbånd via kabel-tv (COAX), og de er alle urimeligt dyre. 100/20 Mbit ligger i 229 kroner per måned, 200/20 Mbit i 249 kroner og til sidst er der 1000/100 til 299 kroner.

Så meget kan du spare

De priser lyder måske ikke så pebrede, men kigger man ind hos konkurrenterne, ser man nogle mere fristende priser. Herunder kan du se et par eksempler.

Hos JetNet kan du få 300/60 Mbit til 169 kroner per måned, svarende til 2.028 kroner for et års bredbåndsabonnement. Til sammenligning tager 249 kroner for en langsommere 200/20 Mbit, som på et år koster 2.988 kroner. Der er altså knap 1.000 kroner at spare hos JetNet samt et hurtigere bredbånd.

Selv Telenor er billigere end Yousee med en 300/60 Mbit til 229 kroner per måned. Se aktuelle tilbud hos Telenor.

Et andet eksempel finder vi hos Kviknet, hvor 1000/60 Mbit koster 229 kroner per måned, hvilket bliver til 2.748 kroner efter 12 måneder. Det samme hos Yousee koster 299 kroner per måned, hvor vi ender med at betale 3.588 kroner for et år. Her er der altså 840 kroner at spare.

De bedste alternativer til Yousee-bredbånd er udbydere som Fastspeed, Hiper, Kviknet, JetNet og Telenor.

Se også: Sammenlign priser på bredbånd

Er bredbånd via kabel-tv det bedste valg?

For langt de fleste familier, så vil bredbånd via kabel-tv være en god løsning. Det er et godt kompromis mellem en billig månedspris og en hurtig internetforbindelse. Og så er der en stor chance for, at det er tilgængeligt i husstanden. Der kan spares penge ved at vælge mobilt bredbånd, men hastigheden er langsommere og her er en begrænsning i datamængden. Fibernet er også en mulighed. Det er hurtigere og mere stabilt, men er dyrere og ikke tilgængeligt for mange.

Se også: Guides og gode tips til bedste bredbånd