bornesikring mobilabonnement forbrug

Find det billigste mobilabonnement til børn

Der er penge at spare, hvis man kun sjældent bruger sin mobil. Skal der f.eks. købes mobil til et barn, så er der ingen grund til at betale for forbrug, der aldrig bliver brugt – se guiden til de bedste abonnementer til begrænset mobilforbrug og til under 90 kroner om måneden.

Børn bruger mest telefonen til beskeder til og fra hjemmet, og hvis de bruger smartphonens internet, så sker det typisk på skolens eller hjemmets netværk – derfor giver det ikke mening at købe et abonnement med uendelig taletid og masser af data. Så hvis man kun i begrænset grad bruger telefonens data og taletid, så kommer man langt med et af landets billigste abonnementer.

Se også: Bedste mobil til børn

 

De ni billigste abonnementer til et begrænset mobilforbrug

Vi har kigget nærmere på mobilabonnementer der koster under 90 kroner om måneden og som er velegnede til børn og personer med meget begrænset mobilforbrug.

 

#1 Greentel
Pakke 1
1 time Tale, 1 GB Data & Fri sms/mms.
Netværk: Telia
Samlet kundetilfredshed: 8,70/10

Du kan kun benytte abonnementet i Danmark. Der er ingen binding, og du kan opgradere til et EU-abonnement fra dag til dag.

Pris: 48 kroner/måned.
Oprettelse 0 kr.
Se aktuelle tilbud hos Greentel

 

#2 Greentel
Pakke 2 EU
2 timer Tale, 2 GB Data, Fri sms/mms + 2 GB i EU.
Netværk: Telia
Samlet kundetilfredshed: 8,70/10

Abonnementet inkluderer EU-roaming.

Pris: 59 kroner/måned.
Oprettelse 0 kr.
Se aktuelle tilbud hos Greentel

 

#3 Oister
2 timers mobilabonnement
2 timer Tale, 1 GB Data, Fri sms/mms + 1 GB i EU til 59 kroner.
Netværk: Teleselskabet 3
Generel kundetilfredshed: 6,28/10

Abonnementet inkluderer EU-roaming og muligheden for saldo-kontrol, og der kan spærres for adgang til bestemte telefonnumre og ydelser. Der kan være problemer med dækningen i tyndt befolkede egne.

Pris: 59 kroner/måned.
Oprettelse 0 kr.
Se aktuelle tilbud Oister

 

#4 Callme
Little Me
2 timer Tale, 2 GB Data, Fri sms/mms.
Netværk: Telia
Generel kundetilfredshed: 7,67/10

Abonnementet blokerer automatisk for køb af ekstra data, indholdstakserede tjenester, 90-numre samt opkald til og forbrug i udlandet. Med en samlet rating på 7,67/10 er Callme blandt mobilselskaberne størst kundetilfredshed i Danmark.

Pris: 69 kroner/måned.
Oprettelse 0 kr.
Se aktuelle tilbud Call me

 

#5 Telia
4Junior
1 timer Tale, 1 GB Data, Fri sms/mms til 69 kroner.
Netværk: Telia
Generel kundetilfredshed: 6,78/10

Abonnementet blokerer automatisk for indholdstakserede tjenester. Nummeret er udeladt og der er saldokontrol. Gratis tale og SMS til andre Telia-kunder.

Pris: 69 kroner/måned.
Oprettelse 0 kr.
Se aktuelle tilbud hos Telia

 

#6 CBB
6 timers tale og 4 GB data i DK
6 timer Tale, 4 GB Data, Fri sms/mms.
Netværk: Telenor
Generel kundetilfredshed: 7,47/10

Kun til brug i Danmark. Inkluderer fri sms, fri CBB til CBB og fri Facebook. Med en samlet rating på 7,47/10 er CBB blandt mobilselskaberne med den højeste kundetilfredshed

Pris: 79 kroner/måned.
Oprettelse 1 kr.
Se aktuelle tilbud hos CBB

 

#7 Oister
5 Timers mobilabonnement
5 timer Tale, 5 GB Data, Fri sms/mms + 3 GB i EU.
Netværk: Teleselskabet 3
Generel kundetilfredshed: 6,28/10

Abonnementet inkluderer EU-roaming og muligheden for saldo-kontrol, og der kan spærres for adgang til bestemte telefonnumre og ydelser. Oister kan have problemer med mobildækningen i tyndt befolkede egne af landet.

Pris: 79 kroner/måned.
Oprettelse 0 kr.
Se aktuelle tilbud hos Oister

 

#8 OK Mobil
DK-pakke 6 timer 4 GB
6 timer Tale, 4 GB Data, Fri sms/mms til 79 kroner.
Netværk: Telenor
Generel kundetilfredshed: 7,25/10

Du kan kun benytte abonnementet i Danmark. Støtter lokalsporten. Giver ekstra taletid eller Data i bonus, hvis man benytter OK benzinstationer til at tanke benzin på bilen.

Pris: 79 kroner/måned.
Oprettelse 0 kr.
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

 

#9 Greentel
Pakke 6 EU
6 timer Tale, 6 GB Data, Fri sms/mms + 3 GB i EU.
Generel kundetilfredshed: N/A

3 GB Data kan benyttes i EU-lande.

Pris: 89 kroner/måned.
Oprettelse 0 kr.
Se aktuelle tilbud hos Greentel

 

”Man bør ikke alene se på prisen. Før man vælger mobilselskab, bør man tjekke, hvordan de dækker, lige der hvor man bor – det er altid en god idé at tjekke med naboerne, om de har erfaringer med det pågældende netværk,” siger tele-ekspert Nicolas Frederiksen fra telepristjek.dk.

Han forklarer også, at børn typisk sender mange beskeder, men også bruger en hel del data. ”Men det foregår mest i hjemmet, på skolen eller hos vennerne, hvor der som regel er WiFi – så derfor kan disse abonnementer med relativt lidt mobildata være en rigtig god idé og billigste løsning.”

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobilabonnementer

Mobilselskaber med gode værktøjer til forældre

Ifølge Nicolas Fredriksen er det fælles for alle de undersøgte mobilselskaber, at de generelt tilbyder gode muligheder online, så forældrene kan holde øje med og opsætte grænser for ungernes forbrug.
”Det er jo et væsentligt parameter – som forælder vil man gerne have en eller anden form for kontrol”.

Nicolas uddyber, at det ikke drejer sig om, at man kan overvåge og f.eks. se, hvilke hjemmesider poderne besøger. Men udover at sikre, at børnene ikke kommer til at bruge penge uhensigtsmæssigt f.eks. med særligt takserede tjenester, så kan man også se lidt på børnenes måde at bruge mobilen på.

”Hvis man alligevel er inde og tanke op, så kan man jo for eksempel se på, hvilke tidspunkter af døgnet ens børn sender SMS’er. Det er jo ikke så smart, hvis ens barn ligger efter sengetid sent om natten og sender beskeder frem og tilbage til alle vennerne,” fortæller Nicolas Fredriksen. Han opfordrer til, at man i sådan et tilfælde benytter lejligheden til at tage en samtale om sunde mobilvaner. ”Man kan f.eks. aftale, at mobilen ligger ude i gangen efter sengetid, ” siger han.

Se også: Teleselskaber med størst kundetilfredshed

 

Pristjek af bedste abonnementer til børn, november 2017

Første uge af november 2017 sammenlignede vi abonnementspriserne på abonnementer velegnede til børn eller andre med et begrænset forbrug. Vi har sammenlignet abonnementer, der kun virker i Danmark og abonnementer med EU-roaming.

Vi har fundet de ni bedste tilbud til under 90 kroner pr. måned og de bedste tilbud fandt vi hos Callme, CBB, Greentel, Oister, OK Mobil og Telia.

Hvilket af de listede mobilabonnement du bør vælge til dit barn, afhænger af mobilselskabets mobildækning hvor du bor og af barnets faktiske mobilforbrug.

Se også: Sammenlign priser på 320 abonnementer

Skriv et svar