Find det bedste teleselskab til hele familien

Der kan være penge at spare, hvis du samler hele familiens telefoni hos samme selskab. Vi har fundet tre gode teleselskaber til hele familien.

Find det bedste teleselskab til hele familien

Hvis man er en familie, der består af mere end to voksne og helt små børn, kan der være penge at spare ved at samle hele familiens telefoni hos samme selskab. Derudover bliver regningen mere overskuelig, hvis der ikke skal betales til flere forskellige selskaber. Derfor har vi kigget på det danske telemarked og fundet tre selskaber, hvor du kan spare en pæn sum penge, ved at samle alle familiens abonnementer.

Se også: Billig mobiltelefoni til børn – guide & priser

Udover muligheden for at samle familiens telefoni hos samme selskab, er der også flere steder mulighed for at spare penge på mobilt bredbånd ved simpelthen at tilkøbe datadelingskort. Også muligheden for at tilkøbe streamingtjenester kan være en fordel, når du skal ud og finde det helt rigtige teleselskab til din families behov – Guide til det det bedste teleselskab til hele familien.

Telia One

Telia har et stærkt abonnement med fri tale, fri data og fri SMS/MMS til 249 kroner om måneden. Det er i sig selv en ganske fin pris for en mobilpakke med frit forbrug. Dertil kommer, at abonnementet kan bruges i hele EU, Norden og Baltikum. Som familie er abonnementet især interessant fordi du kan dele det frie forbrug med op til 5 ekstra numre – altså 6 abonnementer i alt. Hvert ekstra nummer koster 119 kroner om måneden, og du ender dermed på en pris, der hedder 141 kroner per abonnement, hvis du gør brug af alle 6 numre. Det vil altså sige 141 kroner for fri tale, fri data og fri SMS/MMS. Hos Telia har du desuden muligheden for at tilkøbe tjenester som HBO Nordic og Spotify med rabat.

Fri tale, fri data og fri SMS/MMS
Kan bruges i EU, Norden og Baltikum
Oprettelse: 99,-
Ingen binding
Månedlig pris: 249,-

Op til 5 ekstra abonnementer
Kan bruges i EU, Norden og Baltikum
Oprettelse: 99,-
Ingen binding
Månedlig pris pr. nummer: 119,-
Lige nu fås de første 3 måneder til 0 kroner.

Telenor Trin-samlerabat

Telenor tilbyder også gode familieabonnementer, her er der dog ikke tale om et hovedabonnement, hvor du kan tilkøbe ekstra numre, der deler det inkluderede forbrug. Hos Telenor har man valgt at køre med det, selskabet kalder ’Trin-samlerabat’. Det betyder i al sin enkelthed, at jo flere mobilabonnementer, du samler hos Telenor, des større rabat optjener du. Rabatten opnås således, at 2 abonnementer udløser en rabat på 10 procent, 3 abonnementer udløser en rabat på 15 procent, mens 4 eller flere abonnementer udløser en rabat på 20 procent.

Telenor har en lang række abonnementer, hvor der let kan findes et passende abonnement til hvert familiemedlem – hvad enten det er den krævende teenager, der skal bruge fri data, fri tale og fri SMS/MMS, eller familiens yngste, der skal have sin første telefon, og derfor kun har brug for det mest basale. Derudover kan Telenors abonnementer også bruges i EU.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Teleselskabet 3 – 3Deling

Teleselskabet 3 benytter sig af en løsning, der langt hen ad vejen minder om Telias. Her kan du købe et hovedabonnement med eksempelvis 100 GB data til 240 kroner om måneden. Til hovedabonnementet kan du så tilkøbe ekstra numre til 100 kroner om måneden per styk. Alle abonnementerne deler så de 100 GB data indtil der ikke er mere. Det skal selvfølgelig understreges, at alle abonnementer har fri tale, fri SMS/MMS og 3LikeHome, der gør, at abonnementerne kan bruges i 66 lande.

Skulle 100 GB ikke være nok til din familie, så tilbyder 3 også en alternativ løsning, hvor du køber et mobilt bredbåndsabonnement og tilkøber ekstra abonnementer hertil. Her vil alle abonnementer ved siden af bredbåndet også få fri tale, fri SMS/MMS og 3LikeHome. På denne måde har I mulighed for at få helt op til 1000 GB data, som kan deles med op til fire numre.

Se aktuelle tilbud hos 3

Andre gode teleselskaber til familien

Der findes selvfølgelig også andre teleselskaber til hele familien. Det afhænger naturligvis af netop din families behov. Har I eksempelvis et behov for en masse streamingtjenester, så er Telmore et godt bud. Hos Telmore gør man sig ikke så meget i familieabonnementer, men der er mange penge at spare på streamingtjenester hos Telmore, hvor der er mulighed for både Viaplay, HBO Nordic og TV2 Play inkluderet i abonnementet.

Er I en mindre familie, hvor der kun er behov for et abonnement til mor og far, samt et børneabonnement i den billigere ende, kan du med fordel kigge hos en lang række af lavprisselskaberne, såsom Greentel, Oister, OK Mobil eller dukaTALE. Husk at du altid kan finde en opdateret liste med priser på samtlige mobilabonnementer på det danske telemarked, lige her på TelePrisTjek.

Sammenlign priser på mobilabonnementer

Flere artikler om Bredbånd

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. Robin Dixen Eggert har holdt fast i temaet. 16/4/2020 var der nyt om emnet i artiklen om Valg af teleselskab? Priser, fordele og ulemper ved CBB Mobil – Artiklen kan du læse her her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.