Find billigste bredbånd: Betal ikke mere end 249 kroner om måneden!

Hurtig bredbånd behøver bestemt ikke koste kassen, du kan nøjes med en pris, der er til at betale. Guide og priser på billig bredbånd.

Find billigste bredbånd: Betal ikke mere end 249 kroner om måneden!

Den billigste bredbånd giver ikke Speedy Gonzales-hastigheder, men mindre kan også gøre det i dagligdagen og generelt handler det lige så meget om, at ens hastighed er stabil og ikke svinger op og ned. Find den billigste bredbånd med gode hastigheder.

Man kan hurtigt blive fristet til at bruge 3-400 kroner om måneden på hurtig bredbånd, men realiteten for mange er, at de ikke har brug for særlig høje hastigheder – bare den er stabil, så kan du snildt klare dig med 10-20 Mbit/s, når du streamer musik og video. Er I 3-4 stykker i hjemmet, der streamer 4K-video eller gamer på samme tid, så rækker den slags hastigheder ikke, så det er en god idé at forsøge at kortlægge ens forbrug.

Bor du alene eller er børnene flyttet hjemmefra, så er der ingen grund til at betale dyrt for bredbåndshastigheder, du alligevel aldrig er i nærheden af at komme op på.

Vi guider herunder til den billigste bredbånd med gode hastigheder.

Se også: Sammenlign priser på billig bredbånd

 

Den billigste bredbånd

#1 Telia

10 Mbit
Hastighed: 10 Mbit/s download, 1 Mbit/s upload
Trådløs wifi router følger med i abonnementet hos Telia

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#2 Unotel

5 Mbit
Hastighed: 5 Mbit/s download, 2 Mbit/s upload
Trådløs wifi router følger med i abonnementet hos Unotel

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 Unotel

10 Mbit
Hastighed: 10 Mbit/s download, 2 Mbit/s upload
Trådløs wifi router følger med i abonnementet hos Unotel

Pris: 219 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#4 Fullrate

25 Mbit
Hastighed: 25 Mbit/s download, 2 Mbit/s upload
Trådløs wifi router følger med i abonnementet hos Fullrate

Pris: 229 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#5 Waoo

10 Mbit
Hastighed: 10 Mbit/s download, 10 Mbit/s upload
Trådløs wifi router følger med i abonnementet hos Waoo

Pris: 229 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

 

#6 Telenor

50 Mbit
Hastighed: 50 Mbit/s download, 10 Mbit/s upload
Trådløs wifi router følger med i abonnementet hos Telenor

Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

 

#7 YouSee

25 Mbit
Hastighed: 25 Mbit/s download, 5 Mbit/s upload
Trådløs wifi router følger med i abonnementet hos YouSee

Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

Det billigste bredbånd – fordele og ulemper

Billig bredbånd har den indlysende fordel, at man ikke skal betale så meget for at være på nettet. Samtidig kan man få ganske udmærkede hastigheder, selvom prisen er lav. Du skal bare sikre dig, at hastigheden er stabil – så kommer du rigtig langt med 10 Mbit/s hastigheder, for eksempel.

Ulempen ved billig bredbånd er, hvis I er flere der skal bruge samme forbindelse til at være på nettet på samme tid. Det er ofte tilfældet i familier, særligt familier med stor børn. Så skal man have bredbånd med høje hastigheder. En anden ulempe er uploadhastigheden. Har du behov for at uploade store filer til sociale medier eller andre til arbejdet, når du arbejder hjemmefra, så er det et problem, hvis det skal gå hurtigt. 2 Mbit/s kan betyde langsom upload, hvilket kan være et problem ved hastesager.

Se også: Prissammenligninger på den billigste bredbånd

 

Den billigste bredbånd, juni 2018

Guiden med sammenligninger af priser og hastighed på den billigste bredbånd, er fra juni 2018. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden er der sammenlignet priser på bredbånd fra Fullrate, Telia, YouSee, Telenor, Unotel og Waoo.

Den billigste bredbåndsløsning står i en pris på 199 kroner, mens den dyreste løsning har en pris på 249 kroner – prisen er per måned. Det giver en forskel i pris på 50 kroner om måneden eller 600 kroner om året, men til gengæld får man langt hurtigere hastigheder med de dyreste bredbåndsabonnementer i guiden.

Se også: Sammenlign af priser på bredbånd

 

Mere om temaet

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. Steen Jørgensen fandt det relevant at følge op på temaet. 4/6/2018 fik historien nye ben at gå på med en historie med fokus på De bedste priser på mobilt bredbånd – se guide + hastigheder – Artiklen kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..