Spar penge: Familier får store rabatter hos teleselskaber

Familier kan få store rabatter på mobilabonnementer ved at samle dem ét sted - eller bare satse fuldt ud på lavprisselskaber.

Spar penge: Familier får store rabatter hos teleselskaber

En familie kan spare ganske betydelige beløb ved at samle deres mobilabonnementer hos ét teleselskab. Guide til teleselskaber med familierabat på mobilabonnementer.

Grundlæggende er Danmark et udmærket land at være mobilkunde i. Vi kan få meget tale og data for omkring 100 kroner. Er man en familie med flere mobilbrugere kan det dog også være en fordel at samle alle familiens abonnementer hos ét selskab for at få bedst og lettest mulig overblik over alle abonnementer. Man kan vælge at gå efter et af lavprisselskaberne og så vælge de abonnementer, der passer bedst til hver enkelt familie.

Er du kunde hos Telia, Telenor, YouSee eller 3, så har de typisk nogle lidt dyrere abonnementer men med lidt ekstra fordele inkluderet. de tilbyder også alle forskellige former for familierabat. Familierabat kan du opnå ved at oprette flere af det samme abonnement. Det fungerer på den måde, at man opretter et abonnement til fuld pris. Herefter får man så rabat på de øvrige abonnementer, som man samtidig opretter. Jo flere abonnementer desto større rabat kan man i nogle tilfælde få.

Se også: Mobilabonnementer til familier

Teleselskaber med familierabat på mobilabonnementer 

Telenor

Mobilabonnementet med 20 GB data koster 160 kroner for første abonnent, 144 kroner for næste abonnent, 136 kroner for tredje abonnent og  128 kroner for familiemedlem 4 og 5.

Mobilabonnementet med 40 GB data koster 200 kroner for første abonnent, 180 kroner for næste abonnent, 170 kroner for tredje abonnent og  160 kroner for familiemedlem 4 og 5.

Mobilabonnementet med fri data koster 200 kroner (de første seks måneder, herefter 250 kroner) for første abonnent, 180 kroner for næste abonnent, 170 kroner for tredje abonnent og 160 kroner for familiemedlem 4 og 5.

Se mere om Telenors aktuelle familietilbud her.

Yousee 

Mobilabonnementet med fri tale og 20 GB data koster 169 kroner for første abonnement. Herefter kan man oprette yderligere fire abonnementer til 149 kroner stykket.

Mobilabonnementet med fri tale og 30 GB data koster 199 kroner for første abonnement. Herefter kan man oprette yderligere fire abonnementer til 149 kroner stykket.

Mobilabonnementet med fri tale og 60 GB data koster 249 kroner for første abonnement. Herefter kan man oprette yderligere fire abonnementer til 149 kroner stykket.

Mobilabonnementet med fri tale og fri data koster 299 kroner for første abonnement. Herefter kan man oprette yderligere fire abonnementer til 149 kroner stykket.

Se mere om Yousees aktuelle familietilbud her.

Telia

Mobilabonnementet med fri tale og fri data koster 249 kroner for første abonnent. Herefter kan man oprette yderligere fem abonnementer til 119 kroner stykket.

Mobilabonnementet med fri tale og fri data og roaming i 42 lande koster 299 kroner for første abonnent. Herefter kan man oprette yderligere fem abonnementer til 149 kroner stykket.

Ingen aftale om trafik.

Teleselskabet 3

3 tilbyder en lidt anden løsning end de andre teleselskaber. En i familien skal oprette et hovedabonnement, for eksempel et mobilabonnement med 100 GB data. Så køber de andre i familien et abonnement kun med fri tale inkluderet og som så tapper ind på den data, der er inkluderet i hovedabonnementet.

Mobilabonnementet med 100 GB data koster 240 kroner, mens abonnement kun med tale koste 100 kroner.

100 GB er måske ikke nok for en hel familie, men så gør 3 det muligt at tilkoble et dataabonnement med 1.000 GB for 230 kroner ekstra om måneden. Dette abonnement kan alle i familien så også tappe ind på.

Se mere om 3 aktuelle familietilbud her.

Bedste lavprisselskaber til familier 

Som nævnt tidligere i artiklen kan man også vælge at oprette alle familiens abonnementer hos et lavprisselskab. Så kan man vælge præcis det abonnement, der passer bedst til de enkelte familiemedlemmer.

Herunder kan du se en guide til nogle af de bedste og billigste lavprisselskaber.

#1 dukaTale
5 timers tale + 5 GB + fri SMS/MMS
Indeholder 5 timers tale, fri SMS/MMS og 5 GB data – 5 GB data kan bruges i EU
Pris: 59 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#2 Greentel
2 timers tale + 15 GB + fri SMS/MMS
Indeholder 2 timers tale, fri SMS/MMS og 15 GB data – 5 GB data kan bruges i EU
Pris: 79 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#3 Oister
10 timers tale + 10 GB + fri SMS/MMS
Indeholder 10 timers tale, fri SMS/MMS og 10 GB data – 5 GB data kan bruges i EU
Pris: 79 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Hallo.dk
10 timers tale + 30 GB + fri SMS/MMS
Indeholder 10 timers tale, fri SMS/MMS og 30 GB data – 8 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 98 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Hallo.dk

#5 Velkommen
Fri tale + 50 GB + fri SMS/MMS
Indeholder fri tale, fri SMS/MMS og 50 GB data – 13 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Velkommen

#6 Oister
Fri tale + 500 GB data + fri SMS/MMS
Indeholder fri timers tale, fri SMS/MMS og 500 GB data – 8 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 129 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#7 CBB Mobil
Fri tale og + fri data + fri SMS/MMS
Indeholder fri tale, fri SMS/MMS og fri data – 11 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 179 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

Spar mange penge på underholdningstjenester til hele familien

Det kan også være en fordel for familie at tegne abonnementer på det store Telmore Play abonnement med seks tjenester inkluderet: Netflix, ViaPlay, HBO, TV2 Play On Demand, BookMate og Telmore Musik.

Abonnementet koster 399 kroner og inkluderer udover tjenesterne til en samlet værdi af omkring 600 kroner, også fri data og tale. For 29 kroner ekstra om måneden får man et ekstra data-simkort, som kan sættes i en 4G-ruter. Så har man ekstremt billigt bredbånd til hjemmet.

Se mere om Telmore Play her.

Mobilabonnementer med familierabat, august 2020

Guiden med mobilabonnementer med familierabat er fra august 2020. I guiden tipper vi til abonnementer fra YouSee, Telenor, 3, Telia, Telmore, CBB, Oister, Greentel, Velkommen, hallo.dk og dukatale.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Historiens videre forløb

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. Steen Jørgensen har holdt fast i temaet. 3/8/2020 tunede vi igen ind på emnet med artiklen om Billig telefoni til enlige forældre og forsørgere med børnKlik her for artiklen.. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..