Få rabat på lydbøger i disse mobilabonnementer

Er du vild med lydbøger, så ved du også at et sådan abonnement ofte er dyrt. Vælger du et mobilabonnement med lydbøger, så kan der være penge at spare. Se mobilabonnementer med lydbøger her.

Få rabat på lydbøger i disse mobilabonnementer

Streaming er mere populært end nogensinde før, og det gælder også lydbøger. Skal man have både det ene og det andet abonnement til streaming, så bliver det hurtigt en dyr fornøjelse. Vælger du et mobilabonnement, så kan du stadig lytte til alle de gode bøger, bare lidt billigere. Herunder tager vi et kig på mobilabonnementer med rabat på lydbøger.

Det er med at spare hvor man kan, også når det gælder lydbøger. Og netop i den tid vi går i møde nu med kulde, mørke, blæst og nedbør, så er det oplagt at få det bedste ud af tiden med et god bog i ørerne. Med lydbøger på mobilen løber du ikke tør for underholdning lige foreløbigt, for her er tusindevis af bøger – og noget for enhver. Og med alle bøgerne direkte på mobilen, så behøver du ikke finde plads til dem alle sammen i reolen.

Tjenesterne med lydbøger koster normalt omkring 99 kroner. Men køber man et mobilabonnement, hvor teleselskabet også tilbyder denne slags tjeneste, så kan man få rabat.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med lydbøger

Mobilabonnementer med rabat på lydbøger

#1 Teleselskabet 3
Fri tale + 10 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 10 GB data + adgang til Saxo Premium for 79 kroner / md, normalpris 99 kroner (inkluderer også roaming i 66 lande )
Netværk: 3

Pris fra: 219 kroner om måneden – inklusiv Saxo Premium. Se aktuelle tilbud hos teleselskabet 3.

#2 Telmore
Fri tale + fri data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og fri data + fri adgang til BookMate lydbøger samt Netflix, ViaPlay, HBO Nordic, TV2 Play og Telmore Musik (inkluderer også 31 GB roaming i EU)
Netværk: TDC

Pris: 399 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore.

#3 YouSee
Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data + fri adgang til YouSee Musik. (inkluderer også roaming 48 lande). For at kunne tilvælge andre tjenester hos Yousee skal man også abonnere på enten bredbånd eller TV. Her kan man vælge BookMate lydbøger.
Netværk: TDC

Pris: Fra 169 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee.

Mobilabonnementer med rabat på lydbøger, november 2020

Guiden mobilabonnementer med lydbøger er fra november 2020. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Telmore, 3 og YouSee.

Det billigste mobilabonnement kommer fra Teleselskabet 3 og koster 169 kroner. Hertil kommer Saxo Premium med 20 kroner månedlige rabat til 79 kroner. Hos Telmore får man den helt store pakke med underholdning. Her er alle de mest populære streamingtjenester, som du måske i forvejen abonnerer på. Og tæt på gratis får du også et mobilabonnement med fri data og fri tale. Til sidst er der Yousee, som gratis giver musik med. Skal du have lydbøger her, så skal du også have enten TV-abonnement eller bredbånd hos dem og så er BookMate gratis.

Se også: Mobilabonnementer med lydbøger

Seneste nyt om temaet

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. 28/10/2020 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel omkring Billigere mobilt bredbånd med et mobilabonnement – Artiklen finder du her. Se også seneste nyt om temaet her.