Få Microsoft Dynamics 365 Business Central og optimér din virksomhed

Microsoft har i mange år haft Microsoft Dynamics NAV som brandnavn for deres løsning til at hoste virksomhedsløsninger på internettet.

Få Microsoft Dynamics 365 Business Central og optimér din virksomhed

Microsoft har i mange år haft Microsoft Dynamics NAV som brandnavn for deres løsning til at hoste virksomhedsløsninger på internettet. Det har være en god løsning for rigtigt mange firmaer og det kan være et godt værktøj, hvis man har forsøgt at optimere sin virksomhed. Det er dog sådan, at Microsoft nu har lanceret et nyt brandnavn til løsningen, nemlig Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det er i sig selv ikke særligt spændende, fordi man får præcis den samme gode service og de gode muligheder som med Microsoft Dynamics NAV, men det siger altså heller ikke så lidt.

 

Hvad kan Microsoft tilbyde din virksomhed?

Du kan hoste Business Central i skyen eller vælge at have den lokalt, hvilket giver dig mulighed for fleksibilitet. Den helt stor styrke i denne løsning er dog, at den kan samle service, drift, økonomi og salg under ét tag så at sige. Det giver dig en langt mere integreret løsning, hvor du kan tilgå forskellige data lynhurtigt og at de interne arbejdsprocesser bliver meget mere ensrettede, hvilket vil øge den generelle effektivitet.

Det er desuden også smart, at Microsoft Dynamics 365 Business Central er skalérbart, hvilket fremtidssikrer det, så det kan udvides i takt med, at din virksomheds behov for plads øges.

 

Hvordan gør man så?

Når du skal til at sætte et helt nyt system op, så er det uhyre vigtigt, at det ikke bare bliver gjort sjusket. Det kan i yderste tilfælde sætte hele virksomheden over styr, fordi man kan komme til at rode for meget ved sin data. Det er derfor smart, hvis man hyrer nogen til at overføre ens data til den nye løsning, så man kan være helt sikker på, at det ikke går galt. Læs mere om Dynamics 365 Business Central her og vær på forkant i forhold til dine konkurrenter, når det kommer til at optimere din virksomhed.

Så kan du hyre specialister til at varetage opbygningen af jeres løsning fra Microsoft og forhåbentligt gøre noget godt for din virksomhed på den lange bane.