Få gratis Spotify, Netflix, HBO max, TV2 Play eller Discovery+ hos Telia i et år

Telia er klart med et godt tilbud til dig, der elsker streamingtjenester. Få 6 eller 12 måneders gratis adgang til en valgfri streamingtjeneste, når du køber nyt mobilabonnement.

Få gratis Spotify, Netflix, HBO max, TV2 Play eller Discovery+ hos Telia i et år

Kunne du tænke dig gratis adgang til Spotify, Netflix, HBO max, TV2 Play eller Discovery+ i 6 eller 12 måneder? Så skal du blot købe et af to mobilabonnementer hos Telia. Teleselskabet har nemlig søsat en ny kampagne, der tilbyder nye kunder en valgfri streamingtjeneste i 6 eller 12 måneder uden beregning i forbindelse med oprettelse af et mobilabonnement.

“Vi er stolte af vores streamingunivers, der har et attraktivt og bredt udvalg. Vores kunder kan frit vælge, hvilke services de ønsker, og med denne kampagne går vi benhårdt efter at tage ejerskab i streamingkategorien. Vores ambition er at være hele familiens førstevalg, og vi er overbeviste om, at stærke underholdningsløsninger er en væsentlig del af det,” siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia.

Læs også: Billigste mobilabonnementer med streaming – musik og video

Disse abonnementer giver adgang til en streamingtjeneste

Det er kun to af Telias abonnementer, der giver adgang til en valgfri streamingtjeneste i enten 6 eller 12 måneder. Begge abonnementer er med 5G og uden binding.

Abonnementet SMART40 kommer med fri tale, 40 GB data (heraf 14 GB i EU) og 5G for 159 kroner per måned. Dette abonnement giver dig gratis adgang til en valgfri streamingtjeneste i 6 måneder.

Det andet abonnement, ONE, har fri tale, fri data (heraf 22 GB i EU, USA, Thailand og Tyrkiet) og 5G for 249 kroner per måned. Her får du gratis adgang til en streamingtjeneste i 12 måneder.

Tilbuddet gælder ved flytning af mobilnummer og kan ikke kombineres med rabat på køb af ny mobil. I stedet er det muligt at bytte streaming-tilbuddet ud med mobilrabat.

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia

Spar op til 1.368 kroner

Der kan være mange penge at spare ved at skifte til et af de to mobilabonnementer. Forudsat at du allerede betaler 249 kroner per måned for et mobilabonnement kan du spare op til 1.368 kroner med et års gratis adgang til den dyreste streamingtjeneste.

Herunder kan du se besparelserne:

SMART40-abonnement med 6 måneders valgfri streamingtjeneste:

Streamingtjeneste Antal måneder Rabat per måned Samlet rabat
Netflix Standard 6 114 kr. 684 kr.
HBO max 6 79 kr. 474 kr.
Spotify Premium 6 79 kr. 474 kr.
Discovery+ Underholdning 6 69 kr. 414 kr.
TV2 PLAY Basis 6 69 kr. 414 kr.

ONE-abonnement med 12 måneders valgfri streamingtjeneste:

Streamingtjeneste Antal måneder Rabat per måned Samlet rabat
Netflix Standard 12 114 kr. 1.368 kr.
HBO max 12 79 kr. 948 kr.
Spotify Premium 12 79 kr. 948 kr.
Discovery+ Underholdning 12 69 kr. 828 kr.
TV2 PLAY Basis 12 69 kr. 828 kr.

Kan det svare sig at købe Telias streaming-tilbud?

Det lyder fristende med 6 eller 12 måneders gratis adgang til en valgfri streamingtjeneste, men kan det svare sig? Det kommer an på dit mobilforbrug, og hvad du i dag betaler for dit mobilabonnement.

Betaler du i forvejen for et mobilabonnement, der koster nogenlunde det samme som SMART40-abonnementet til 159 kroner per måned eller ONE-abonnementet til 249 kroner på måned, så vil du naturligvis opleve en stor besparelse ved at skifte til Telias abonnementer. Det forudsætter selvfølgelig, at du i forvejen betaler til din streamingtjeneste, du nu får gratis i en periode.

Hvis du har et beskedent mobilforbrug og måske kun betaler 99 kroner for et mobilabonnement, så vil prisforskellen på mobilabonnementerne sluge noget af den besparelse, du får ved gratis adgang til en streamingtjeneste i SMART40-abonnementet i 6 måneder. Lad os sige, at du opnår 684 kroner i rabat ved at få 6 måneders gratis Netflix, men du kunne inden da fint nøjes med et abonnement til 99 kroner. For at få gratis Netflix i 6 måneder skal du betale de 159 kroner for SMART40 i de 6 måneder, hvilket er en ekstra omkostning i de 6 måneder på 360 kroner. Den egentlige besparelse i dette tilfælde er derfor kun 324 kroner.

Lad os tage et eksempel med Telias ONE-abonnement. Du betaler i dag 149 kroner per måned for et abonnement med fri tale og 200 GB data hos et andet teleselskab. Kan det svare sig at skifte til Telias abonnement til 249 kroner per måned for at få en gratis streamingtjeneste – i dette eksempel Netflix – i 12 måneder? Ja. I dette eksempel betaler du 1.200 kroner ekstra for et dyrere abonnement i 12 måneder, men opnår til gengæld en rabat på Netflix på 1.368 kroner. Det giver en egentlig besparelse på 168 kroner.

Tommelfingerreglen er altså, at hvis prisforskellen mellem dit nuværende abonnement og et af Telias abonnementer gange 6 eller 12 måneder er højere end den rabat, du opnår på streamingtjenesten, så kan det ikke svare sig at skifte til Telia.

Husk at undersøge dit mobilabonnement efter kampagneperioden

Hvis du lader dig friste af streaming-tilbuddet, bør du altså huske at gennemgå dit forbrug og dit mobilabonnement efter kampagnens udløb. Når du ikke længere får gratis adgang til din valgte streamingtjeneste, fortsætter du med at betale for mobilabonnementet – altså et mobilabonnement, som muligvis er dyrere, end hvad du ellers ville have valgt, hvis det ikke var for det gode streaming-tilbud.

Undersøg derfor, om du bør skifte til et billigere abonnement enten hos Telia eller hos et andet teleselskab, når du har haft adgang til din valgte streamingtjeneste i 6 eller 12 måneder. Så undgår du at betale unødvendigt meget for dit mobilabonnement.

Se også: Priser og tilbud på mobilabonnementer