Få gratis Apple AirPods med et mobilabonnement hos 3

Teleselskabet 3 lokker med et gratis sæt Apple AirPods eller AirPods Pro til 1.000 kroner, hvis du skifter til et mobilabonnement hos 3.

Få gratis Apple AirPods med et mobilabonnement hos 3

Lige nu kan du gøre et godt køb, hvis du er på udkig efter nye AirPods fra Apple. Teleselskabet 3 har nemlig søsat en ny kampagne, der lokker nye kunder med gode rabatter på Apple AirPods.

Kampagnen gælder for både 2. generations AirPods, som man kan få gratis, samt AirPods Pro, som man kan få for 1.000 kroner. Det er en besparelse på henholdsvis 960 og 500 kroner i forhold til de laveste markedspriser.

Se også: Laveste priser på mobilabonnementer

Du binder dig til et abonnement i 6 måneder

Der er som altid et lille men. For at få de gode rabatter skal du tegne et nyt abonnement hos 3, og der er 6 måneders binding. Du opnår altså kun en besparelse, hvis dit forbrug svarer til de abonnementer, som er inkluderet. Ellers ender du blot med at smide den besparelse, du har optjent, væk på et dyrere end nødvendigt abonnement.

Abonnement med 2. generations Apple AirPods

For at få et gratis sæt 2. generations Apple AirPods skal man købe mobilabonnementet med fri tale, 100 GB data (heraf 25 GB i 73 lande) og 5G til 200 kroner per måned. Det giver altså en samlet mindstepris efter 6 måneder på 1.200 kroner. I forhold til, at 2. generations AirPods koster 960 kroner i handlen, svarer det altså til, at man får 6 måneders mobilabonnement til en faktisk pris på 240 kroner. Det må siges at være billig mobiltelefoni.

Abonnement med Apple AirPods Pro

Det andet tilbud med AirPods Pro indebærer, at man køber et mobilabonnement med fri tale, 30 GB data (heraf 30 GB i 73 lande) og 5G for 150 kroner om måneden. Da AirPods Pro her koster 1.000 koster, giver det en samlet mindstepris efter 6 måneder på 1.900 kroner. Skulle du selv købe AirPods Pro, ville de koste dig cirka 1.500 kroner, og de 6 måneders abonnement koster dig derfor reelt kun 400 kroner – noget der normalt ville løbe op i 900 kroner.

Det kan altså godt betale sig at gøre brug af tilbuddene. Men kun hvis du rent faktisk bruger den mængde tale og data, som du betaler for. Og skulle abonnementerne være større, end du har brug for, kan du betale lidt ekstra for disse i bindingsperioden og skifte til et billigere abonnement derefter.

Du kan finde kampagnen på 3’s hjemmeside her. Er du interesseret i 3’s øvrige mobilabonnementer, kan du finde dem her.

Læs også: Guide til billig telefoni