Et mobilabonnement med musik hos Yousee er for dyrt

Et mobilabonnement med musikstreaming hos Yousee og andre store teleselskaber er alt for dyrt. Se her hvor meget du kan spare ved at skifte til et lavprisselskab.

Et mobilabonnement med musik hos Yousee er for dyrt

Der er flere fordele i at samle mobilabonnement og streamingtjeneste i ét – ikke mindst fordi det er simplere. Flere store teleselskaber har tilbudt abonnementer med musiktjenester, men nu er lavprisselskaber også kommet på banen. Det betyder også, at et mobilabonnement med musik fra Yousee – eller et af de andre store teleselskaber – er alt for dyrt. Se her hvor meget du kan spare ved at vælge et mobilabonnement med musik hos et lavprisselskab.

Mobilabonnement med musiktjeneste

Flere danske teleselskaber tilbyder mobilabonnementer, hvor der er inkluderet streamingtjenester – dog er der stor forskel på den månedlige pris. I denne artikel tager vi et nærmere kig på mobilabonnementer med inkluderet musik.

Hos de fleste store teleselskaber finder man nemlig abonnementer, hvor der er inkluderet en musiktjeneste. Det er for eksempel hos Yousee og Telmore samt 3 og Telia, hvor de tilkøbes til et abonnement med en rabat. Længe har dette været eksklusivt for de store teleselskaber, men idag tilbyder flere lavprisselskaber det samme. Vælger man lavprisselskabet er der både penge at spare og større indhold inkluderet. Se vores eksempler herunder, hvor vi tager udgangspunkt i de billigste abonnementer.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer

Så meget bedre er det billige teleselskab

Hos Telmore koster et mobilabonnement med musiktjeneste (Telmore Musik) 169 kroner om måneden, hvor der er inkluderet fri tale og 60 GB data. Hos 3 koster det billigste abonnement med musik inkluderet 204 kroner per måned (125 kroner for mobilabonnement med fri tale og 10 GB data og 79 kroner for Deezer musik). Kigger man en tur ind hos lavprisselskaberne, er der enten penge at spare eller en større mængde af data. Hos Oister koster fri tale og 45 GB data og Deezer 149 kroner per måned (første måned til 99 kroner). Hos CBB får man Tidal, fri tale og 10 GB data til 139 kroner. Det er altså muligt at opnå en besparelse på over 700 kroner om året.

Hos Yousee finder man et abonnement til 149 kroner om måneden, hvor der er inkluderet Yousee Musik samt fri tale og 20 GB data. Man tager man et kig på indholdet i dette abonnement, er prisen ikke så fristende. Til samme pris får man hos Oister mere end dobbelt så meget data.

Top 5 billigste abonnementer med musik

CBB

Abonnement: Fri tale og 10 GB data
Musiktjeneste: Tidal
Pris per måned: 139 kroner

Se aktuelle tilbud hos CBB

Oister

Abonnement: Fri tale og 45 GB data
Musiktjeneste: Deezer
Pris per måned: 149 kroner (første måned 99 kroner)

Se aktuelle tilbud hos Oister

Call Me

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Musiktjeneste: Spotify Premium
Pris per måned: 158 kroner (79 kroner for abonnement og 79 kroner for Spotify)

Se aktuelle tilbud hos Call Me

Inden du skifter teleselskab skal du altid tage et kig på mobildækning. Du kan se hvilke lavprisselskaber der har bedst mobildækning i dit postnummer her.

Se også: Tips og tricks til billigere mobilabonnement