den billigste galaxy s6 edge plus

Et godt køb: Så billig er Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge var sidste års perle af en mobil med super lækkert design og fremragende funktioner. Selvom den har et år på bagen, er den stadig så god, at vi sagtens kan anbefale et køb af den, selvom man er ude efter det bedste af det bedste inden for mobiltelefoner.

Da Samsung Galaxy S6 Edge blev lanceret for godt et år siden, stod den i en bedste mindstepris med mobilabonnement inkluderet på knap 7.000 kroner. Det er en høj pris for en mobil og der gik da heller ikke lang tid, inden den faldt i pris med 7-800 kroner.

I dag er den faldet endnu mere i pris.

Den billigste Galaxy S6 Edge – se pris

Det er muligt at få den til en bedste mindstepris på 4.370 kroner med et mobilabonnement inkluderet i seks måneder med fri tale og 30 GB data hver måned. Selve telefonen koster godt 2.500 kroner i det regnestykke. Det er Telenor, der har Galaxy S6 Edge til denne pris.

Med i denne pris får man også fri tale og sms i hele EU samt 100 GB plads i OneDrive. Se mere til tilbuddet her.

Kort om Galaxy S6 Edge

Da Galaxy S6 Edge blev lanceret sidste år, sad folk med åben mund og polypper: Tænk, at Samsung kunne lave så flot en mobil! Den har et unikt design med den buede skærm, som også har lidt funktionalitet med genveje til funktioner og personer, men det var designmæssigt, at S6 Edge hævede sig over alle andre mobiltelefoner.

Brugerfladen var der også renset godt ud i, så de fleste af Samsungs egne apps og widgets ikke fyldte så meget som tidligere. Derudover stod kameraet som lidt af en aha-oplevelse: Virkelig hurtig til at fokusere og tage billedet med flotte billeder som resultat.

 

Samsung Galaxy S6 Edge

Særlige fordele ved Galaxy S6 Edge

+ Skærm (10/10)

+ Batterilevetid (9/10)

+ Kamera (9/10)

+ Hastighed i brugerflade (9/10)

+ Brugervenlighed (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Galaxy S6 Edge

Bedste mindstepris: 4.370 kroner hos Telenor

Se også: Sammenlign aktuelle priser på mobiltelefoner fra Samsung