mobilabonnement med musik

Er det en fordel med mobilabonnement med musik inkluderet?

Mobiltelefoni med en musiktjeneste inkluderet kan i høj grad være en fordel og give dig store besparelser om året. Guide til mobilabonnementer med musik.

De fleste danskere har for længst droppet deres fysiske musiksamling – måske enkelte har taget den op igen i form af LP’er, men digitale streaming-tjenester er fremtiden. Det er smart at kunne få adgang til alt musik nærmest uanset hvor man befinder sig – bare man har sin mobil, tablet eller computer med sig. Ulempen er, at man betaler et fast månedsbeløb på 99 kroner  – familier kan dog dele og være op til 6 om et abonnement til 149 kroner og så bliver det pludselig meget mere spiseligt.

Men har man ikke mulighed for at benytte sig af et familieabonnement, kan man vælge en anden løsning, nemlig at købe et mobilabonnement med musik inkluderet. Og det kan betale sig. Man betaler godt nok lidt mere til mobilabonnementet end ellers, men man skal så huske på, at man ikke har den faste udgift til musikken på 99 kroner hver måned. Lige nu er det faktisk muligt at få et meget godt mobilabonnement med musik inkluderet til 119 kroner og så er det en no brainer, som det hedder på godt nydansk.  Det svarer til, at du kun betaler 20 kroner om måneden for 40 timers tale og 50 GB data.

Vælger du et abonnement til 169 kroner, så er det stadig et godt køb. Trækker du 99 kroner fra, kan du nøjes med at betale 70 kroner om måneden for fri tale og 30 GB data

Herunder kan du se guide til mobiltelefoni med musik inkluderet.

 

Mobilabonnement med musik

#1 CBB
Netværk: Telenor/Telia
Mobilpakker: Tidal Musik følger gratis med i seks måneder + 40 timers tale & 50 GB (6 GB i EU)
Pris / md: 119 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB

#2 YouSee
Netværk: TDC
Mobilpakke: YouSee Musik + Fri Tale & 10 GB (10 GB i EU)
Pris per måned: 169 kroner
Se aktuelle tilbud hos YouSee

#3 Telmore Play
Netværk: TDC
Mobilpakke: Telmore Musik + Fri Tale & 30 GB (10 GB i EU)
Pris / md: 169 kroner
Se aktuelle tilbud hos Telmore

#4 Teleselskabet 3
Netværk: 3
Mobilpakke: Deezer + Fri Tale & 10 GB (10 GB i EU)
Pris / md: 219 kroner
Se aktuelle tilbud hos 3

#5 Telia
Netværk: Telia
Mobilpakke: Spotify + Fri Tale & fri data (20 GB i EU)
Pris / md: 328 kroner
Ingen aftale om trafik

 

Mobilabonnementer med musik, september 2019

Guiden til mobiltelefoni med musik er fra september 2019. I guiden finder vi mobilpakker fra Telmore, CBB, Telia, 3 og YouSee. Det billigste abonnement koster 119 kroner om måneden og inkluderer Tidal til musikstreaming – det dyreste abonnement har en pris på 328 kroner og inkluderer Spotify. Prisforskellen på billigste og dyreste abonnement med musik er høj – man kan spare over 2.500 kroner om året ved at vælge det billigste abonnement.

Se også: Mobilabonnementer med musik

 

Skriv et svar