Duka klar med utrolig billig EU-roaming til hele sommeren

Teleselskabet duka har lanceret en ekstra skarp pris på et af selskabets billige mobilabonnementer med masser af data i EU og udlandstelefoni.

Duka klar med utrolig billig EU-roaming til hele sommeren

Skal du til udlandet i løbet af sommeren, er det en god idé at have et mobilabonnement, der lader dig bruge din mobiltelefon uden for Danmarks grænser. Langt de fleste rejser foregår til et EU-land, og det er også netop roaming i EU, som teleselskabet duka har søsat en ny kampagne på.

Masser af EU-roaming for kun 59 kroner per måned

I en begrænset periode sælger duka sit mobilabonnement med fri tale i og til hele EU, Norge, Færøerne og Island samt 20 GB data i Danmark og yderligere 20 GB data i EU til en ekstra god pris. Normalprisen for abonnementet er 99 kroner, hvilket i forvejen er en god pris – men frem til den 30. september 2022 hedder prisen kun 59 kroner per måned.

Køber du abonnementet nu, kan du altså opnå en besparelse på 200 kroner hen over sommeren – og samtidig får du altså mere roaming i EU end hos mange andre teleselskaber til trods for abonnementets meget lave pris.

Hos dukaTale får du bedre roamingvilkår end hos mange andre teleselskaber. Mange teleselskaber skelner mellem, om du ringer til et EU-land fra Danmark eller fra et andet EU-land, men det gør dukaTALE ikke. Her kan du ringe frit i og til hele EU, uanset hvor i EU du er. Derudover får du altså data til brug i EU ud over den mængde data, du har til rådighed i Danmark. Hos mange andre teleselskaber bruger man af den data, man har til rådighed i Danmark, når man roamer i udlandet.

Læs også: Hvor meget data i EU har man brug for?

Alternativer til duka – billige abonnementer med roaming

duka er ikke det eneste teleselskab, der søsatter kampagner med gode mobilabonnementer til sommerens mange rejser. Herunder kan du se tre alternativer på billige mobilabonnementer med roaming i EU.

3
Fri tale og 30 GB data (heraf 25 GB i 73 lande)
Netværk: 3
Pris: 150 kroner per måned
Se aktuelle priser og tilbud hos 3

HALLO
Fri tale og 30 GB data (heraf 9 GB i EU og 2 GB i Tyrkiet)
Netværk: TDC NET
Pris: 99 kroner per måned

Call me
Fri tale og 30 GB data (heraf 30 GB i EU)
Netværk: Telia
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle priser og tilbud hos Call me