Duka frister med mobilabonnement-tilbud: 49 kroner i 5 måneder

Leder du efter et billigt mobiltabonnement, kunne Dukas nye tilbud måske være noget for dig. Her får du fri tale, 30 GB data og andre fordele for 49 kroner.

Duka frister med mobilabonnement-tilbud: 49 kroner i 5 måneder

Der dukker ret ofte nye fristende tilbud på mobilabonnementer op, hvorfor vi anbefaler at man jævnligt skifter hvis man vil spare på mobilregningen. Har du ikke lyst til at skifte mobilabonnement helt så ofte, kunne Dukas nye tilbud måske være noget for dig.

Fri tale, 30 GB og fordele for 49 kroner måned

Duka har nemlig lanceret et nyt “sommertilbud” på ét af deres dukaTALE-mobilabonnementer. Der er tale om et mobilabonnement, der burde kunne opfylde de flestes behov for taletid, data og roaming. I 2022 brugte danskere i gennemsnit 18 GB data per måned, og det oplylder dette mobilabonnement uden problemer.

dukaTALE-abonnementet indeholder fri taletid, 30 GB data i Danmark samt 12 GB i EU. Fri tale kan derudover også benyttes i EU, Norge, Færøerne og Island. Typisk koster dette abonnement 99 kroner per måned, men er nu på tilbud til halv pris. Det betyder, at man kan få det til 49 kroner i op til 5 måneder, frem til 30/6-2023. Herefter betaler man normalpris igen.

Der er ingen binding på dette abonnement. Man kan benytte tilbuddet frem til 13/2-2023. Jo før man bestiller det, desto længere større gavn får man af tilbuddet.

Se aktuelle tilbud hos Duka

Er Duka et godt teleselskab?

Overvejer du dette tilbud, er det selvfølgelig værd at vide, om kunderne har gode erfaringer med teleselskabet. Ifølge brugernes bedømmelser er Duka et af de bedste teleselskaber herhjemme, baseret på deres kundeservice, mobildækning og samlede kundetilfredshed. Duka scorer 8,41 ud af 10 i kundetilfredshed og ender med en samlet score på 8,26 ud af 10.

Duka benytter TT-mobilnetværket (Telia og Telenor). Se overblik over mobildækning her.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer