Disse udbydere er for dyre med mobilt bredbånd

Der er stor forskel på den månedlige pris på mobilt bredbånd med fri data til hjemmet hos teleselskaberne. Se hvilke udbydere du bør undgå.

Disse udbydere er for dyre med mobilt bredbånd

Er du også blevet fristet af at skifte til mobilt bredbånd? Inden du tegner et abonnement hos en af de mange udbydere skal du vide, at der er stor forskel på prisen hos teleselskaberne. Se her hvilke udbydere du bør undgå og hvor du kan spare mange penge.

Stor forskel i prisen på mobilt bredbånd

Nærmest alle danske teleselskaber tilbyder mobilt bredbånd til hjemmet. Til hjemmet menes der ganske enkelt, at det kommer med fri data, hvilket typisk 1.000 GB data – enkelte gange 2.000 GB – samt en router. Det er altså en pakke med alt hvad man har brug for, når der skal laves mobilt bredbånd og Wi-Fi i husstanden.

Selvom indholdet i abonnementerne hos udbyderne er det samme og routeren typisk også er, ses der stor forskel på den månedlige pris. Vælger man en af de dyrere udbydere, kan man ende med at betale mere end 1.700 kroner mere om året.

Hos udbydere som Yousee, Telenor, Telia og Telmore, som er nogle af de største danske teleselskaber, er prisen nemlig høj. Hos Yousee koster mobilt bredbånd med fri data fra 349 kroner per måned, hvilket er markedets højeste pris. Hos Telmore koster det samme 299 kroner, hos Telia 270 kroner og hos Telenor 259 kroner. Disse udbydere skal man undgå, hvis man vil undgå at betale for meget. Med det samme indhold og med samme udstyr, kan prisen komme helt ned på 183 kroner per måned.

Se også: Priser på mobilt bredbånd

Spar op til 1.700 kroner om året på mobilt bredbånd

Ja, der kan nemlig spares mange penge, hvis man tager et øjeblik til at undersøge priserne på mobilt bredbånd med fri data. Kigger man ind hos nogle af de andre udbydere, kan man finde betydeligt lavere priser per måned for mobilt bredbånd. Det er teleselskaber som CBB, 3 og Oister.

Lad os starte med sidstnævnte. Hos Oister kan man lige nu finde den laveste pris på mobilt bredbånd til hjemmet. Her får man en månedlig pris på 183 kroner de første seks måneder. Herefer betaler man en månedlig pris på 229 kroner. Alt i alt giver det en besparelse på mere end 1.700 kroner på et år, sammenlignet med Yousees pris – hos begge udbydere en routeren inkluderet.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Hos 3 koster mobilt bredbånd med fri data 230 kroner per måned, hvor routeren også er inkluderet. Hos 3 har man mulighed for at vælge en ekstra kraftig router, hvis husstanden kræver det. Denne router koster 1.080 kroner.

Se aktuelle tilbud hos 3

CBB frister også med en god pris på mobilt bredbånd. Her gives der de første to måneder til kun 124 kroner, hvorefter prisen er 249 kroner. Det giver en halvårlig pris på 1.248 kroner, hvor det samme hos Yousee koster 2.094 kroner.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Se også:Tips til at spare penge på mobilt bredbånd