Disse teleselskaber er kunderne mest tilfredse med

Hvor tilfredse er de danske mobilkunder med deres teleselskab? Se opdateret guide, der kan hjælpe dig med at vælge teleselskab.

Disse teleselskaber er kunderne mest tilfredse med

Hvilke teleselskaber er de danske mobilkunder egentlig mest tilfredse med? Det kan være godt at vide, inden man skifter teleselskab. Guide til teleselskaber med størst kundetilfredshed.

På teleprisguide.dk kan du fortælle andre mobilbrugere, hvor tilfreds du er med dit teleselskab. Du kan bedømme Dækning & netværk og Kundeservice & ydelser. Det har tæt på 3.000 danskere gjort. Herunder kan du se hvilke ti teleselskaber, de danske mobilkunder er mest tilfredse med.

Teleselskaber de danske kunder er mest tilfredse med

#1 dukaTale med score på 8,02 / 10
#2 Greentel med score på 7,81 / 10

#3 Telmore med score på 7,66 / 10
#4 Call me med score på 7,38 / 10
#5 OK Mobil med score på 7,32 / 10
#6 CBB Mobil med score på 7,14 / 10
#7 Telia med score på 6,42 / 10
#8 YouSee med score på 6,27 / 10
#9 Telenor med score på 5,95 / 10
#10 Oister med score på 5,76 / 10

Knap 3.000 danskere har givet deres besyv med til, hvor tilfredse de er med deres teleselskab, når det gælder dækning, netværk, kundeservice og ydelser på teleprisguide.dk. Det er altså den samlede kundetilfredshed, der er tale om.

Derfor er det også muligt at knytte en kommentar til ens bedømmelse. På den måde kan man uddybe og præcisere, hvad teleselskabet gør godt og dårligt. Det kan videre bruges af andre mobilbrugere til at vurdere, hvilket selskab de skal vælge næste gang.

Se også: Billige mobilabonnementer

Kontakt kundeservice 

En vigtig del, når vi taler kundetilfredshed, er hvor let det er at komme i kontakt med ens teleselskab. Det kan man gøre på flere måder hos de fleste teleselskaber, for eksempel via telefon, mail, chat på hjemmesiden og Facebook. Det er services, de fleste teleselskaber tilbyder i forbindelse med deres kundeservice.

Har du behov for at kontakte dit teleselskab, så kan du finde en samlet oversigt herunder til de enkelte teleselskaber – vi har samlet al den info du skal bruge, hvad enten du vil tage kontakt til dit teleselskab via telefon, mail, chat og Facebook.

Se også: Teleselskaberne med størst kundetilfredshed

Teleselskaber med de mest tilfredse kunder, november 2020

Guiden til teleselskaber med de mest tilfredse kunder er fra november 2020. I top 10 guiden finder vi teleselskaberne  TelmoreCall meCBB Mobil, dukaTaleTeliaTelenorOister, OK Mobil, Greentel og YouSee.

Se også: Nyheder om de danske teleselskaber