Det ved vi om den kommende iPhone 13

iPhone 13 kommer til september og vi ved allerede en del ting om den. Se her, hvad vi har i vente fra Apple.

Det ved vi om den kommende iPhone 13

Det er ikke til at sige, om den næste Apple-smartphone vil komme til at hedde iPhone 13 eller iPhone 12S, men ligesom hvert år, bliver der allerede nu gættet på både navnet, designet og de kommende opgraderinger i forhold til tidligere modeller. Nedenfor gennemgår vi detaljer for diverse forventninger til den nye iPhone på Apple-stammen.

Sløret bliver løftet til september

Apple plejer at holde sin store årlige begivenhed i september, hvor de annoncerer den nye iPhone. I 2020 blev det udskudt til oktober, men i år forventes det, at begivenheden rykkes tilbage til september måned.

Op til 2 timers mere batteri

Den helt store nyhed i forbindelse med den næste iPhone er batteritiden, som altid er i fokus med nye og bedre smartphones. Det forventes, at batteriet i de nye Apple-telefoner vil blive 15-20 procent bedre sammenlignet med tidligere modeller, og hvis du ønsker et ekstra godt batteri, skal du nok have fingrene i en Pro-model.

Batteriet i sig selv bliver ikke nødvendigvis større, men med en mere effektiv processor og en skærm, som forbruger mindre energi, er det muligt at opnå et enormt opgraderet batteri. Hvis iPhone-batteriet som forventet bliver omkring tyve procent bedre, betyder det, at den kan holde op til to timer længere på én opladning.

Det kan få en enorm indflydelse for iPhone-brugere, som f.eks. kan bruge mere tid på spil på sider som comeon.com, TikTok, Instagram, Facebook, og andre sider, som normalt kan være en stor batterisluger. Næste år kan det forhåbentlig foregå helt uden bekymringer.

En A15-processor vil ikke overraske

Hvert år bliver iPhone-processoren opdateret, og i de seneste iPhone 12-modeller, finder vi en processor med A14 Bionic chip. Derfor forventes det, at den næste processor kommer til at hedde A15, og at den bliver produceret med den samme 5nm-teknologi, som A14 er designet med.

Billedstabilisering med Sensor-shift-teknologi

De nye iPhones vil alle sammen udstyres med Sensor-shift-teknologi, der hjælper med stabilisering af billeder. Det kan blandt andet forbedre fotos, som er taget med en nedsat belysning.

Desuden vil det blive muligt at optage video i portrætmode, så iPhone-brugere kan følge de seneste nye tendenser med at lægge ekstra gode Reels op på Instagram og dele videoer på TikTok.

Hvor stor bliver den nye iPhone?

Vi har tjekket de seneste rygter, og det virker til, at iPhone 13 vil følge størrelser, som minder om de aktuelle iPhone 12 smartphones. Foretrækker du en mindre skærm, kommer du måske til at elske iPhone 13 mini, som forventes at have en skærm på 5,4”. I den anden ende af registret finder vi iPhone 13 Pro Max på 6,7”, mens det forventes, at både iPhone 13 og iPhone 13 Pro vil være på 6,1”.

Skærmen på din iPhone 13 vil altid være tændt

En anden stor nyhed i forbindelse med iPhone 13 er, at rygterne går om, at skærmen vil være tændt hele tiden, selv når telefonen er låst. Den vil naturligvis ikke køre med fuldt blus hele døgnet rundt. Men skærmen vil være aktiv med et dæmpet lys, så du har mulighed for at tjekke klokken og andre notifikationer uden, at du selv behøver at aktivere skærmen.