Det billigste bredbånd med TV-kanaler?

Det er muligt at kombinere et abonnement med bredbånd med abonnement på TV. Vi har fundet de billigste bredbånd med inkluderede TV-kanaler.

Det billigste bredbånd med TV-kanaler?

Kunne du godt tænke at slå to fluer med et slag ved, at kombinere bredbånd og TV i samme abonnement? Så er det faktisk muligt. Her guider vi til det billigste bredbånd med inkluderede TV-kanaler.

Flere og flere kaster sig over streaming, men for nogle er det både rart og nødvendigt at have adgang til de traditionelle TV-kanaler. Man kan efterhånden finde abonnementer med meget billigt bredbånd, som er godt til streaming, men det er også muligt at finde nogle, hvor der er gode rabatter på TV-kanaler. Kombinerer man bredbånd og TV-kanaler, så giver udbyderne nemlig nogle fornuftige rabatter. Her kan man sammensætte forskellige pakker, alt efter hvor hurtigt internet og hvor mange TV-kanaler man har behov for. Herunder har vi fundet frem til de billigste abonnementer med bredbånd og TV-kanaler.

Se også: De billigste priser på mobilt bredbånd

Billigste bredbånd med TV-kanaler

#1 Yousee bredbånd med TV

Hos Yousee kan man få både bredbånd og TV-kanaler. Yousee tilbyder bredbånd i hastigheder op til 1.000/100 Mbit til priser fra 249 kroner per måned. Dertil kan man vælge TV-kanaler i deres “bland selv”. Her kan man vælge mellem en grundpakke samt tre pakker, hvor man har 10, 20 og 36 point, som kan bruges på frit at vælge og sammensætte TV-kanaler efter behov. Den samlede billigste pris for bredbånd og TV-kanaler hos Yousee er 558 kroner per måned. Heri får man 200 Mbit bredbånd og 22 faste TV-kanaler.

Se det aktuelle tilbud hos Yousee

#2 Stofa

Hos Stofa fungerer det på samme måde som hos Yousee. Man finder en passende bredbåndshastighed og derudover tilkøber TV-kanaler. Det billigste bredbånd hos Stofa koster 319 kroner per måned for 200/200 Mbit og op til 1.000/1.000 til 439 kroner. TV-kanaler kommer i fire udgaver med en grundpakke samt tre med 10, 20 og 30 point. Den billigste pakke med TV-kanaler er grundpakken med 24 kanaler til 274 kroner per måned. Den samlede billigste pris for bredbånd og TV-kanaler hos Stofa er 593 kroner per måned.

#3 Boxer

Også Boxer tilbyder både bredbånd, TV-kanaler og streamingtjenester. Man kan vælge mellem bredbånd via telefonstik, bredbånd via tv-stik og bredbånd via fiber, hvor de to førstnævnte er billigst. Boxers bredbåndsabonnementer starter fra 249 kroner per måned for op til 1.000 Mbit. Hertil kan man vælge pakker med TV-kanaler, hvor de tilbyder to pakker. Den billigste koster 249 kroner per måned og indeholder 15 TV-kanaler samt ViaPlay, Discovery+ og TV2 Play. Den samlede billigste pris for bredbånd og TV-kanaler hos Boxer er 498 kroner per måned.

Se det aktuelle tilbud hos Boxer

#4 Telia

Til sidst er der Telia, hvor man oveni et bredbåndsabonnement kan tilvælge Telia TV. Telia tilbyder 1.000 Mbit bredbånd via kabel-tv fra 249 kroner per måned, hvortil man kan vælge forskellige tjenester, heriblandt Telia TV. Man kan også vækge mobilt bredbånd hos Telia, hvortil man kan tilkøbe Telia TV. Telia TV kommer i tre abonnemener, hvor det billigste koster 149 kroner per måned. Heri får man 16 TV-kanaler. Den samlede billigste pris for bredbånd og TV-kanaler hos Telia er 398 kroner per måned.

Se abonnementer med mobilt bredbånd på TT-netværket

Bredbånd med TV-kanaler, juni 2021

Denne guide med bredbånd og TV-kanaler er fra juni 2021. Der findes fire udbydere på markedet, som tilbyder både bredbånd og TV. Der er stor forskel på, hvad man får med i pakkerne med TV-kanaler, hvorfor det er svært at sige hvad er er mest fordelagtigt. Det er op til den enkelte at vurdere, hvor de får mest valuta for pengene. Når det kommer til bredbånd, så er priserne dog utroligt ens, hvor 1.000 Mbit ligger mellem 249 og 299 kroner per måned.

Se også: Tips og guides til billigere bredbånd

Den videre fortælling

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. Steen Jørgensen gik videre med sagen. 24/6/2021 havde vi dette at sige med en artikel med fokus på Bredbånd med gratis teknikerbesøg og opsætning?Klik her og læs videre.. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..