Den nye iPhone 14 – hvad forventer vi?

Bliv klogere på, hvad du har i vente, når den nye iPhone 14 lander i butikkerne - guide til specifikationer og priser.

Den nye iPhone 14 – hvad forventer vi?

Annoncørbetalt indhold: Apple har netop afholdt et event, der løb af stablen den 7. september. Her fik vi langt om længe mere at vide om den ventede iPhone 14. Rygterne kunne på forhånd ikke blive enige om, hvad der ville komme af undermodeller – om det eksempelvis kunne blive en iPhone 14 Max. Andre rygter gik på, at iPhone 14 Mini slet ikke ville blive en realitet. 

Her i artiklen gør vi dig klogere på, hvad du kan glæde dig til, når det kommer til telefonens specifikationer. Læs blot med.

iPhone 14 kommer til at kunne det hele

Når den nye iPhone 14 rammer handlen i løbet af september, bliver det med specifikationer, der kan få selv den mest kræsne tech-bruger til at stoppe op. De små modeller bliver nemlig udstyret med Super Retina XDR-skærme på 6,1 tommer. Og så er rygterne om de store modeller ganske sande, da skærmen er endt på hele 6,7 tommer. 

Rygterne gik desuden på, at den nyeste iPhone kom til at få en væsentlig opgradering i sine kameraer. Ved køb af iPhone på nuværende tidspunkt får man op til 12 MP, mens iPhone 14 Pro Max har vist sig at være hele 48 MP. Det er altså en billedkvalitet, vi ikke tidligere har været vant til.

Med hensyn til processoren har bygger det nye iPhone 14 lineup på deres A15 Bionic-chip og deres helt nye A16 Bionic-chip, alt afhængigt af hvilken model du vælger. Kigger du på, hvad du har af behov, kan du med fordel lave en iPhone-forudbestilling, så du er sikker på at kunne få fuld glæde af det nye stykke hightech.

Designet på telefonen ligner sin forgænger, iPhone 13, men Pro og Max-modellerne har fået et udvidet kamera, som man kan se bagpå. Telefonen bliver dog en anelse tykkere, da der skal være plads til det forbedrede batteri. Apple har nemlig gjort en indsats for, at batteriet skal kunne klare endnu mere.

Hvad kommer iPhone 14 til at koste?

Overvejer du at bestille din iPhone 14 på forhånd, ligger prisen i ca. samme leje, som vi kender det fra iPhone 13. Med Pro- og Max-modellerne kommer prisen til at ligge højere, end vi tidligere har set, men med de ekstra specifikationer er der dårligt noget at sige til dette. 

Du skal altså slippe fra 8.299 kr., hvis du vil have fingrene i standardmodellen i den spritnye frontrunner fra Apple. Er du mere interesseret i den større, men også kraftigere iPhone 14 Pro eller Pro Max, skal du have fra 10.499 kr. op af lommen.

Med iPhone 14 standardmodellerne følger også de kendte A15-chips, mens Pro-modellerne indeholder den spritnye A16-chip, der har en mindre opgradering. Standardmodellerne fås med op til 512 GB mens Pro-modellerne fås med op til 1 TB lagerplads. Den større Pro-serie har en både mere avanceret og hurtigere software, når det kommer til hukommelsen.

Du kan altså godt glæde dig til en telefon, der kan trække alt, hvad du går og drømmer om fra en smartphone.