sony xperia xa bedste billig pris

Den billigste og bedste pris for Sony Xperia XA

Sony Xperia XA er en flot mobil med gode designdetaljer. Brugerfladen er rigtig god og fin hurtig og så er kameraet ikke mindst godt. Vi guider her til, hvor man finder Xperia XA til den bedste pris.

 

Kort om Xperia XA

Xperia XA er en billig mobil til en bedste mindstepris fra godt 2.000 kroner. Derfor kunne man godt være lidt nervøs for, hvor god den kan være, men den er faktisk forbløffende god.

Designet er godt og der er tale om en flot mobil. Skærmen går næsten helt ud til kanten på begge sider, hvilket giver den et anderledes og flot look.

Brugerfladen er kun meget begrænset plaget af Sonys egne apps og widgets og selvom den langt fra er den kraftigste mobil på papiret, så opleves den i praksis som en hurtig mobil, der heller ingen problemer har med datatunge og grafisk meget flotte spil.

 

Kameraet er typisk noget, der spares på i de billigere mobiltelefoner, og selvom kameraet i Xperia XA ikke kan måle sig med kameraet i mobiltelefoner fra højeste hylde, så er det i prisklassen ekstremt godt – formentlig også det bedste.

Skærmen er på 5 tommer med HD-opløsning. Det er helt i orden med denne størrelse og opløsning, men lysstyrken er ikke så høj på Xperia XA og for eksempel de hvide og sorte farver står ikke super godt på skærmen. For eksempel er det, der skulle være hvidt, præget af en lettere grålig tone.

Batterilevetiden er ikke super, men accepteret og rækker til en dags brug ved normal brug.

Du kan se vores bedømmelse af Xperia XA.

 

Bedste pris for Xperia XA

Callme har Sony Xperia XA til den bedste mindstepris lige nu til godt 2.000 kroner med en måneds mobilabonnement. Mobilabonnementet koster 119 kroner om måneden og ser vi på den samlede pris for seks måneder, lander prisen på 2.610 kroner – hvilket stadigvæk gør den til det bedste tilbud.

Callmes mobilabonnement inkluderer 8 timer tale og 8 GB data. Ønsker du Sony Xperia XA med mobilabonnement med mere tale og data, så sammenlign priser for Xperia XA i vores prisguide.

 

Sony Xperia XA

Særlige fordele ved Xperia XA:

+ Brugervenlighed (9/10)
+ Datahastighed (9/10)
+ Design og materiale (9/10)
+ Hastighed i brugerflade (8/10)
+ Kamera (8/10)

Se også: Test & bedømmelse af Sony Xperia XA

Bedste mindste pris 2.015 kroner ved teleselskabet Callme

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Sony

 

Sony Xperia XA – specifikationer

Mål: 143,6 x 66,8 x 7,9 mm
Vægt: 138,8 gram
System: Android 6.0
Processor: Mediatek MT6755, octacore 2,0 GHz
Skærm: 5 tommer, 1280 x 720
RAM: 2 GB
Indbygget hukommelse: 16 GB, plads til hukommelseskort op til 200 GB
Batteri: 2.300 mAh
Datahastighed: 150 Mbit/s (4G)
Kamera: 13 megapixel, Predictive Hybrid Autofokus, fotolys, Aperture F/2.0
Frontkamera: 8 megapixel, F/2.0
Video: Fuld HD
Tilslutninger: USB 2.0, Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
GPS: Ja
FM-radio: Ja
NFC: Ja