iphone 7 plus

Den billigste iPhone 7 – de tre bedste tilbud lige nu

iPhone sælger stadig som varmt brød og mange danskere bager på en ny og lækker iPhone. Særligt iPhone 7 er populær, da den også er den nyeste model fra Apple. Men hvilket teleselskab har iPhone 7 til den bedste pris - Se hvor du finder den billigste iPhone 7.

Har du en ældre iPhone og er på udkig efter en ny mobil med Apples kendte logo på, så er det formentlig en iPhone 7, du ser efter. Den varierer meget i pris – der er over 1.000 kroner i prisforskel blandt de danske teleselskaber og der er således mange penge at spare.

Her er iPhone 7 billigst

Lige nu har Oister den laveste mindstepris på 5.901 kroner. Denne pris er inklusiv et mobilabonnement med 6 timers tale og 2 GB data i én måned.

Se tilbuddet her

Telenor og 3 med gode priser på iPhone 7

Ser vi på prisen for iPhone 7 over seks måneder har Teleselskabet 3 den bedste pris på iPhone 7. De har iPhone 7 til en pris på 6.040 kroner med mobilabonnement i seks måneder med fri tale og 60 GB data om måneden – samt 3LikeHome med roamingfri brug i 47 lande.

Se tilbuddet fra 3

Telenor har også et rigtig godt tilbud på iPhone 7. Telenor har iPhone 7 til en pris på 6.054 kroner inklusiv et mobilabonnement med fri tale, 40 GB data og gratis Viaplay i 3 måneder samt fri roaming i 36 lande.

Se tilbuddet fra Telenor

 

Særlige fordele ved iPhone 7

+ Godt kamera (8/10)
+ Hurtig 4G (7/10)
+ Hurtig brugerflade (10/10)
+ Meget brugervenlig (8/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone 7
Bedste mindstepris – 5.901 kroner ved Oister

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple

 

Sammenlign priser og tilbud på alle telefoner

Skriv et svar