samsung galaxy note 7 bedste pris

Den bedste pris for Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 bliver en af de mest interessante, bedste og flotteste mobiltelefoner på det danske marked i 2016 – men den bliver også blandt de dyreste på markedet. Vi ser her nærmere på den bedste pris for Galaxy Note 7, der så småt er begyndt at indfinde sig hos de danske teleselskaber.

Note 7  - klar til salg 2. september

Galaxy Note 7 kan forudbestilles fra den 16. august og vil være klar til levering og rigtig salg fra den 2. september.

Det spås i øvrigt, at næste iPhone, iPhone 7 eller iPhone 6SE bliver lanceret få dage efter og man skal være ret blind for ikke at se, at Samsung prøver at drille Apple lidt ved at sætte deres hypede Note 7 til salg på det tidspunkt.

Se også: De bedste mobiltelefoner med store skærme

De vigtigste funktioner på Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 udmærker sig på flere fronter. For det første er den utrolig flot, specielt i den blå farve. Den har skærm, der går rundt om begge sider lige som på S7 Edge og det gør den stadig rigtig flot.

Telefonen er også gjort vandtæt og støvtæt – en halv meter dybt vand i 30 minutter kan den klare. Det gælder i øvrigt også for Note 7′s glansnummer, nemlig S Pen Stylus. Med S Pen Stylus kan man tegne, lave skitser, tage noter og lave mange andre praktiske og smarte ting, som man ellers ikke ville kunne gøre på samme måde på en mobil med stor skærm, hvor man kun har fingeren at arbejde med.

S Pen har altid været en vigtig feature for Note-serien og den gør også Galaxy Note 7 til noget specielt på phablet-scenen. For der er nemlig tale om en phablet med dens skærm på 5,7 tommer med 2K-opløsning. Sammen med pennen virker den som et oplagt redskab for både studerende og erhvervsfolk, der let vil kunne arbejde med pennen på den store skærm.

Se også: Den billigste Galaxy Note 7

Den bedste pris for Galaxy Note 7

Alle de danske teleselskaber har meldt ud, at de får Note 7 i sortiment og de første priser er begyndt at tikke ind og vi holder naturligvis øje med, når de kommer flere priser ind – den kunne sagtens finde på at falde i pris.

Lige nu har Call me Note 7 til billigste mindstepris på 6.479 kroner med én måneds mobilforbrug (10 timer og 20 GB data).

Se Call mes tilbud på Note 7

 

Den bedste pris over seks måneder findes dog hos Teleselskabet 3, der har Note 7 til 6.630 kroner inklusiv 6 måneders forbrug (fri tale, 3 GB data og fri roaming hver måned).

Se 3′s tilbud på Note 7

 

Yousee har Galaxy Note til 7.043 kroner i alt over seks måneder inklusiv fri tale og 4 GB data hver måned + gratis musiktjeneste.

Se Yousees tilbud på Note 7

 

Telias bedste pris for Note 7 er på 7.451 kroner over seks måneder for mobilen og 6 måneders forbrug. Det kan lyde lidt højt sammenliget med for eksempel 3′s pris, men man får samtidig 12 måneders gratis Spotify til mobilen + en anden valgfri tjeneste – du kan vælge mellem Roam Like Home (med fri tale og 10 GB data til brug i udlandet hver måned i 36 lande), HBO Nordic, Storytel, Telia TV eller Telia Forsikring. Disse tjenester koster typisk omkring 99 kroner om måneden, altså en besparelse på 198 kroner om måneden.

Se Telias tilbud på Note 7

 

 

Galaxy Note 7 er oplagt som underholdningsmobil og her kunne man med fordel vælge Telmores mobilabonnemnent med Telmore Play inkluderet, det med 15 timer tale og 25 GB data. Prisen lander samlet på små 7.950 kroner for telefonen og seks måneders mobilabonnement, men med gratis tjenester som Musik, HBO, Cmore, Minbio, masser af magasiner og andre tjenester, sparer man mange penge på den slags tjenester. Se i øvrigt stor oversigt til andre tilbud på mobilselskaber med underholdning.

Se Telmores tilbud på Galaxy Note 7

 

 

Prisudvikling for Note 7

Du kan følge prisudviklingen på vores prissammenligningssite for Note 7 for at holde øje med flere tilbud på Note 7.

Galaxy Note 7 kan forudbestilles nu og er oplyst til at være klar til levering og rigtig salg fra den 2. september, men 3 oplyser for eksempel, at de forventer at kunne levere Galaxy Note 7 den 9. september.